περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, από σήμερα (30-12-2021) και ώρα 15.30, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Ξάνθης, απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, μεταξύ του κόμβου Βαφέικων Ξάνθης και του κόμβου Ιάσμου.

Παράταση στα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας των οχημάτων στην δυτική είσοδο της Ελευθερούπολης ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ώστε να γ

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας τίθενται σε ισχύ από την Τρίτη 19/1 μέχρι και τις 19/2 στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού από τη συμβολή της οδού Εκάβης μέχρι την  είσοδο του παλιού νοσοκομείου Καβάλας για την πραγματοποίηση εργασιών διαπλάτυνσης. 

Τη λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Ε.Ο. Καβάλας – Ξάνθης, στο τμήμα από την χ/θ 2+700 έως την χ/θ 6+020, λόγω εργασιών εγκατάστασης δικτύου οπτικών ινών, κατά το χρονικό διάστημα από 13 Οκτωβρίου έως 13 Νοεμβρίου.

 

Σε συνέχεια πρόσφατων ενημερώσεων για επικείμενη άρση του μέτρου απαγόρευσης απόπλου και κατάπλου των ερασιτεχνικών σκαφών και των ιδιωτικών πλοίων αναψυχής για διενέργεια ερασιτεχνικής αλιείας και λήψης θαλάσσιου λουτρού

Αναφορικά με την απαγόρευση λήψης θαλάσσιου λουτρού (κολύμπι) στο πλαίσιο αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας που συνίστανται στη μείωση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19,διευκρινίζεται ότι: 

Σε προσωρινή ρύθμιση κυκλοφορίας οχημάτων στο οδικό δίκτυο του Δήμου Καβάλας προχωρά η αστυνομική διεύθυνση για τη λήψη μέτρων που επιβάλλονται από ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας για την πρόληψη ατυχήματος, εξαιτίας της πτώσης βράχων και δέντρων στην οδό Φιλιππουπόλεως

Από σήμερα νωρίς το πρωί προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας διενεργεί συστηματικούς ελέγχους σε όλη τη χώρα για την εφαρμογή του μέτρου του περιορισμού της κυκλοφορίας

Ανακοινώσεις για τα νέα περιοριστικά μέτρα, από τους Ν. Χαρδαλιά, Κ. Πιερικάκη, Λ. Οικονόμου, B. Kοντοζαμάνη & Θ. Λιβάνιο έγιναν το απόγευμα της Κυριακής 22 Μαρτίου.

Της οδού Εγνατία και στο λοιπό εθνικό οδικό δίκτυο του Ν. Καβάλας, από ώρα 06.00΄της Κυριακής (05-01-2020) έως ώρα 24.00΄της Δευτέρας (06-01-2020). Η απαγόρευση ισχύει για όλα τους δήμους του νομού Καβάλας σε Καβάλα, Παγγαίο, Νέστο και Θάσο. 

Παρατείνεται η απόφαση λήψης προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο τμήμα από την χ/θ 02+900 έως την χ/θ 04+700 (μεταξύ Χορτοκοπίου και Αντιφιλίππων), με κατεύθυνση προς Αντιφιλίππους, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης, κατά το χρονικό διάστημα από 23-09-2019 έως 27-09-2019.

1.Παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στον Α/Κ Γαληψού-Ορφανού της Εγνατίας Οδού και συγκεκριμένα τη διακοπή κυκλοφορίας παντός οχήματος στον βόρειο και νότιο κλάδο αυτού, μέχρι 09-08-2

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας θα ισχύσουν από την Δευτέρα 1η Απριλίου έως την Παρασκευή 5 Απριλίου στην Εθνική Οδό. Καβάλας-Ξάνθης, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.