ΠΕ Καβάλας

Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας με ανακοίνωση της ενημερώνει για τις τελευταίες εργασίες της στα οδικό τμήματα Καβάλας - Νέα Καρβάλης, Κρηνίδες - Πολύστυλο και Αμυγδαλεώνας - Δράμα. 

Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς όλους τους μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα πολιτιστικούς-αθλητικούς συλλόγους-σωματεία εγγεγραμμένους στα μητρώα της ΠΕ Καβάλας, προκειμένου να καταθέσουν σχετικές προτάσεις για τη συνδιοργάνωση δράσεων.

Η Π.Ε. Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας για εργασίες που γίνονται σε δύο τμήματα της εθνικής οδού Καβάλας-Δράμας.

Νέοι αεροψεκασμοί θα γίνουν σε περιοχές του Δήμου Νέστου, όπως, Ποντολίβαδο, Ερατεινό, Χρυσούπολη, Κεραμωτής, την Πέμπτη (18/8) από τη δύση του ηλίου και για δύο ώρες.

Στόχος η ψυχοκοινωνική αποκατάσταση και η εργασιακή ένταξη και επανένταξη ευάλωτων και ευπαθών κοινωνικά ομάδων, συμπεριλαμβανομένου των Ατόμων με Αναπηρία.

Προχωρά «κανονικά και με εντατικούς ρυθμούς» το έργο στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη.

«Η έκταση που δόθηκε δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα» δηλώνει στον KavalaNews 102.8 σχετικά με τις πλημμύρες στη Θάσο ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας.

Εκδόθηκε η απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας σχετικά με την καταλληλότητα υδάτων κολύμβησης θερινής περιόδου 2022 του Νομού Καβάλας.

Συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, επιχείρησαν σε περιοχές του ορεινού όγκου του νομού και προχώρησαν σε διανοίξεις δασικών δρόμων για την πρόληψη κινδύνου πυρκαγιάς.

Η Καβάλα γιόρτασε τα 109 χρόνια από την απελευθέρωση της και τον πολιούχο της Απόστολο Παύλο (δες ΕΔΩ). Τον Πανηγυρικό λόγο εκφώνησε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης. 

Με το σύνθημα «Πάμε Μαζί», της φετινής καμπάνιας του ΚΕΘΕΑ, για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών θα φωταγωγηθεί το κτίριο της Περιφέρειας στην Καβάλα, το Σάββατο από τις 9:30μμ έως τα μεσάνυχτα.

Άρχισαν οι ξανά οι εργασία στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος».

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής 22 Μαΐου 2022, οι εκδηλώσε

Άρχισαν οι δράσεις καταπολέμησης των κουνουπιών στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας. Έγιναν ψεκασμοί επίγειοι και από αέρος από αρμ

Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης με επείγουσα επιστολή που απέστειλε την Τετάρτη (27/4)  προς την εταιρεία Εγνατία Οδός Α.Ε.

Με επιστολή της προς τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Χρήστο Μέτιο και τον αντπεριφερειάρχη Καβάλας, Αλέξη Πολίτη,

Η Αρμενική Επιτροπή Ελλάδας και η Αρμενική κοινότητα Καβάλας τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων της γενοκτονίας των Αρμενίων του 1915 από την Τουρκία.  Η εκδήλωση για την 107η επέτειο μνήμης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (15/4) στην γεμάτη από κόσμο αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης. 

Μνημόνιο συνεργασίας με το τμήμα Λογιστικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου στην Καβάλα, με φόντο το ενδεχόμενο κατάργησης τμημάτων, υπέγραψε η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.  

 

Τα προβλήματα που απασχολούν τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα, που πλήττεται σημαντικά το τελευταίο χρονικό διάστημα και την αντιμετώπιση των πλημμυρών

Πέντε έργα είναι σε εξέλιξη και δρομολογήθηκαν το πρώτο τρίμηνο του 2022 σε Καβάλα και Θάσο. 

 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 

 

Σε έργα διαγραμμίσεων στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας σε πολλαπλά και κρίσιμα σημεία του νομού που άπτονται της αρμο

Μάσκες υψηλής προστασίας (14.000) μοιράστηκαν σε δασκάλους και καθηγητές του νομού Καβάλας με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Αλέξη Πολίτη, ωστόσο όπως διαπίστωσαν οι εκπαιδευτικοί από την παρτίδ

Από την Πέμπτη αρχίζουν οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στην Καβάλα. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση οι εκδηλώσεις της Παρασκευής θα πραγματοποιηθούν με περιορισμένο αριθμό παρευρισκόμενων λόγω των έκτακτων μέτρων. 

Σύσκεψη υπό τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αλέξη Πολίτη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (21/3) με την συμμετοχή εκπροσώπων και φορέων του νομού προκειμένου να

Επιστολή του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας προς τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για την κάλυψη κρίσιμων περιοχών ΠΕ Καβάλας και Θάσου με σήμα κινητής τηλεφωνίας. 

 

Αισιοδοξία επικρατεί στην τάξεις των ειδικών για την πορεία της πανδημίας στη χώρα, παρόλο που υπάρχει μία έξαρση κρουσμάτων. 

 

«Προσπαθούμε να έρθουμε σε επικοινωνία με τους τοπικούς φορείς για να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάποιοι είχαν έρθει διακοπές στη Θάσο και γνώριζαν την περιοχή μας κι έτσι αποφάσισαν να έρθουν εδώ», λέει ο κ. Πολίτης. 

Έκκληση απευθύνει, μέσω ανακοίνωσης, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης, σε όσους διαθέτουν χώρους να τους παραχωρήσουν για την φιλοξενία

Σελίδες