Ολυμπιακή φλόγα

Στον Δημοτικό Κήπο της Καβάλας βρέθηκε η Ολυμπιακή φλόγα τη Δευτέρα (22/04), με πλήθος κόσμου να βρίσκεται στο σημείο για να δει τη φλόγα-σύμβολο της σπουδαιότερης και ιστορικότερης αθλητικής διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα τελετής υποδοχής Ολυμπιακής Φλόγας των ΧΧΧΙΙΙ Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων «ΠΑΡΙΣΙ 2024» στην Ελευθερούπολη ανακοίνωσε ο Δήμος Παγγαίου.

Ο Δήμος Καβάλας ανακοινώνει το πρόγραμμα της τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην πόλη και στον αρχαιολογικό χώρο Φιλίππων, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024:

Οι τέσσερις λαμπαδηδρόμοι που θα έχουν την τιμή να μεταφέρουν την Ολυμπιακή Φλόγα εντός των ορίων του Δήμου Παγγαίου είναι:

Ο Δήμος Καβάλας ενημέρωσε πως στις 25 Ιανουαρίου αρχίζουν οι αιτήσεις για τη συμμετοχή

Στις 22 και 23 Απριλίου η Ολυμπιακή Φλόγα θα έρθει και στον Νομό Καβάλας, με την πορεία της Ολυμπιακής λαμπαδηδρομίας να ανακοινώνεται και επίσημα.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ενημέρωσε πως η Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, θα περάσει και από την Καβάλα, τη Δευτέρα 22 Απριλίου του 2024.

Ένα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα για τον αθλητή του τένις σε αμαξίδιο Ντίνο Διαλεκτόπουλο ο οποίος είναι ο εκλεκτός να μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στην πόλη του, την Καβάλα.

 

Η Καβάλα θα υποδεχτεί την Ολυμπιακή φλόγα τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020, στο πλαίσιο του μακρινού ταξιδιού της προς το Τόκιο της Ιαπωνίας, όπου θα διεξαχθούν, από τις 24 Ιουλίου έως τις 9 Αυγούστου, οι 32οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Η πόλη της Καβάλας θα έχει την ύψιστη τιμή να υποδεχτεί και να φιλοξενήσει, στις 16 Μαρτίου, τη φλόγα των 32ων Ολυμπιακών Αγώνων, που θα διεξαχθούν στο Τόκιο, από τις 24 Ιουλίου έως τις 9 Αυγούστου 2020.

Ο Δήμος Καβάλας, αποδεχόμενος την πρόταση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, θα έχει την τιμή να υποδεχτεί και​​ να​​ φιλοξενήσει, το Σάββατο 16 Μαρτίου 2020, την Ολυμπιακή Φλόγα για τους ΧΧΧΙΙ Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες​​“Tokyo​​ 2020”.

Την Ολυμπιακή Φλόγα υποδέχεται η πόλη της Καβάλας την Κυριακή 24 Απριλίου.

Ο Δήμος Καβάλας και η πόλη της Καβάλας θα έχουν για μια ακόμα φορά την εξαιρετική τιμή και χαρά να υποδεχθούν και να φιλοξενήσουν για λίγες ώρες την Ολυμπιακή Φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016 που θα ανάψει στην αρχαία Ολυμπία στις 21 Απριλίου 2016