ΟΛΚ

Ο περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χριστόδουλος Τοψίδης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΚ Α.Ε., Άγγελος Βλάχος, και ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, συζήτησαν για το πως θα γίνει καλύτερη αξιοποίηση αλλά και προετοιμασία των λιμανιών της Καβάλας ενόψει της νέα τουριστικής περιόδου.

Η Άγγελος Βλάχος, συναντήθηκε με εκπροσώπους της ΟΕΒΕΚ. Κύριο θέμα συζήτησης ήταν η αύξηση των τελών κοινόχρηστων χώρων.

Στο πλαίσιο του Balkans & Black Sea Forum, πραγματοποιήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου στον Πειραιά, ημερίδα με τίτλο «Trade Arteries and Global Supply Chain at Stake».

Τη δυσαρέσκειά της σχετικά με την απόφαση του ΟΛΚ για την αύξηση των τελών κοινοχρήστων χώρων εκφράζει η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καβάλας.

Ο Οργανισμός Λιμένος Καβάλας (ΟΛΚ), υπέγραψε χθες Τετάρτη (11/10), μνημόνιο συνεργασίας με το λιμάνι του Μπουργκάς στην ομώνυμη πόλη, όπου φιλοξενείται αυτές τις ημέρες η 63η Γενική Συνέλευση της Ένωσης των Μεσογειακών Λιμένων για την Κρουαζιέρα (MedCruise) με τη συμμετοχή 120 στελεχών από τα λιμάνια και τις εταιρείες κρουαζιέρας.

Απαγορεύτηκε η έξοδος του γεωτρύπανου από το εμπορικό λιμάνι της Καβάλας λόγω χρεών στον ΟΛΚ.

Η επίσκεψη τους στην Καβάλα πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της εναρκτήριας επαφής που είχε υλοποιηθεί στο Μπουργκάς στις 12/07/2023, δρομολογώντας μια σειρά συνεργειών μεταξύ των δύο Λιμανιών, στο πεδίο της κρουαζιέρας.

Αισιόδοξος ότι σε βάθος χρόνου θα προκύψει εκτίναξη επιδόσεων και αποτελεσμάτων μετά την υπο-παραχώρηση του λιμένα Φίλιππος Β’ ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΚ Άγγελος Βλάχος.

Eγκρίθηκε η σύμβαση Υπό-Παραχώρησης του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, συντήρησης και εκμετάλλευσης ενός σταθμού πολλαπλών χρήσεων σε τμήμα του λιμανιού Φίλιππος Β΄. 

Νέος χώρος στάθμευσης δημιουργείται στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας.

Αποδεκτό έγινε το αίτημα του εμπορικού συλλόγου Καβάλας σχετικά άρση πεζοδρόμησης της οδού Εθνικής Αντίστασης.

Το πρωί της Πέμπτης (16/03) διεξήχθη η ετήσια άσκηση ασφαλείας των λιμενικών εγκαταστάσεων και λιμένων αρμοδιότητας και ευθύνης της «Ο.Λ.Κ. Α.Ε.», που διοργάνωσε η Διοίκηση της εταιρείας σε συνεργασία με την εταιρεία εξειδικευμένων συμβούλων NEXT PLUS.

Ο νέος διευθύνοντας σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας, Άγγελος Βλάχος, επισκέφθηκε το δήμαρχο Καβάλας Θεόδωρο Μουριάδη στο Δημαρχείο, με τους δύο άντρες να συμφωνούν πως υπάρχει ανάγκη στενότερης συνεργασίας του ΟΛΚ με το Δήμο Καβάλας.

Οι εκπρόσωποι του ΟΕΒΕ Καβάλας συνεχάρησαν το νέο διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας κ. Άγγελο Βλάχο, και συζήτησαν για τα προβλήματα των επιχειρήσεων στη χερσαία ζώνη του ΟΛΚ.

Το τιμόνι του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου μετά την παραίτηση της Άννας Θυσιάδου αναλαμβάνει από σήμερα Πέμπτη 5 Ιανουαρίου ο Άγγελος Φ. Βλάχος.

Παραιτήθηκε και αποχώρησε από τη θέση της στον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας η διευθύνουσα σύμβουλος Άννα Θυσιάδου το πρωί της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου.

Την απόφαση να περιφράξει με κάγκελα το λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» για να αποτραπεί η κυκλοφορία των οχημάτων όταν δεν υπάρχει κίνηση για την επιβίβαση και αποβίβαση στα πλοία έλαβε ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας.

Με μεγάλη χαρά ο προορισμός της Καβάλας, ως λιμάνι κρουαζιέρας, υποδέχτηκε το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Celestyal Crystal της Celestyal Cruises.

Την ικανοποίηση, του παρά την «θολή» όπως χαρακτηρίζει απάντηση του ΟΛΚ στην δημοσιοποίηση φωτογραφιών που έδειχναν μία άθλια εικόνα στο λιμάνι της Νέας Περάμου, εκφράζει ο περιφερειακός σύμβουλος, Δημήτρης Λυμπεράκης.

Άσχημες εικόνες αντικρύζουν οι πολίτες που χρησιμοποιούν τις κοινόχρηστες τουαλέτες που βρίσκονται στο λιμάνι της Καβάλας.

Την δική του απάντηση δίνει ο Οργανισμός Λιμένος Καβάλας, στον περιφερειακό σύμβουλο Δημήτρη Λυμπεράκη σχετικά με τις φωτογραφίες που δείχνουν εικόνες εγκατάλειψης στο λιμάνι της Νέας Περάμου.

Οριστικό τέλος βάζει η ανάρτηση της απόφασης του διοικητικού συμβουλίου του ΟΛΚ στη διαύγεια, στην επένδυση Γεωργούλια στο Κεντρικό Λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος». 

 

Σε εφαρμογή το μέτρο απαγόρευσης κυκλοφορίας και στάθμευσης οχημάτων στην παραλιακή λεωφόρο της Καβάλας από την διασταύρωση με την οδό Αβέρωφ έως την διασταύρωση μ

Ισχυρός σύμμαχος στην κοινή προσπάθεια της Οργανισμός Λιμένος Καβάλας Α.Ε. και του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Ν.

Παραδόθηκε το πρωί της Παρασκευής 11 Μαρτίου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το κτίριο που θα στεγάζεται πλέον η πυροσβεστική υπηρεσία του λιμανιού της Καβάλας. 

Ως μία "τραγική διάψευση της θριαμβολογίας των υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη" χαρακτηρίζουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου και Νεκτάριος

Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), εταιρεία μέλος του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ), παρέλαβε μία δεσμευτική προσφορά από την κοινοπραξία INTERNAT

Την Καβάλα επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 21 Φεβρουαρίου ο νέος διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Δημήτρης Πολίτης στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στα λιμάνια της χώρας. 

Σελίδες