Νομοσχέδιο Βουλή

Οι Ιατρικοί Σύλλογοι Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εκφράζουν απερίφραστα την αντίθεσή τους προς βασικές ρυθμίσεις του Νομοσχεδίου που κατατέθηκαν στη Βουλή για μεταβολές στη Δευτεροβάθμια Περίθαλψη.

Ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή το περιβόητο νομοσχέδιο για την Παιδεία που επαναφέρει οπισθοδρομικές διατάξεις και εισάγει αντιπαιδαγωγικές ρυθμίσεις. Είναι γεγονός ότι η κ. Κεραμέως δεν ενδιαφέρεται για τις απόψεις των φορέων που σχετίζονται με τη δημόσια Παιδεία.

Στο πλαίσιο της διαβούλευσης του νομοσχεδίου «Ανάπτυξη καταδυτικού τουρισμού, ρυθμίσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα, ρυθμίσεις για κολυμβητικές δεξαμενές εντός τουριστικών καταλυμάτων, σήμα πιστοποίησης glamping και λοιπές διατάξεις» το Επιμελητήριο Καβάλας απέστειλε τις προτάσεις του στον αρμόδιο υπουργό

Για ασυνέπεια λόγων και έργων και εξαπάτηση του ελληνικού λαού έκανε λόγο η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου στην ομιλία της στην ολομέλεια της Βουλής με θέμα το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Τέλος, απαντώντας στον κ. Λαζαρίδη σχετικά με την προσπάθεια σύνδεσης του ΣΥΡΙΖΑ με την βία, η κ. Ελευθεριάδου ζήτησε να τοποθετηθεί για το μέλος της ΝΟΔΕ Καβάλας και προσωπικό φίλο του βουλευτή, που καταδικάστηκε σε τρεις μήνες φυλάκιση, για το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων.

Στη συζήτηση του Νομοσχεδίου για την ίδρυση Αναπτυξιακής Τράπεζας, στην Ολομέλεια της Βουλής, μίλησε την Τετάρτη 17 Απριλίου ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης.