Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ ν. Καβάλας

Η Energean βρίσκεται για μια ακόμη χρονιά στο πλευρό του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ του ν. Καβάλας, ανανεώνοντας τη συμφωνία για κάλυψη λειτουργικών εξόδων καθώς και το ετήσιο κόστος συντήρησης του ειδικού οχήματος, το οποίο χρησιμοποιείται για τις μετακινήσεις των μελών του Συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Νομού Καβάλας, Σμάραγδος Κρεμύδας, σε ανάρτηση του αναφέρει πως ένας κάδος που ήταν πάνω σε οδηγό όδευσης τυφλών μεταφέρθηκε για να μην εμποδίζει, αλλά κάποιος τον τοποθέτησε πάλι πάνω στον οδηγό.

Νέα ηχητικά συστήματα τοποθετήθηκαν σε κάποιες διαβάσεις πεζών στην Καβάλα για την ομαλή και ασφαλή διέλευση των ατόμων με προβλήματα όρασης.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Απόστολος Μουμτσάκης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμΕΑ Καβάλας, Μάκης Κρεμμύδας, θα παρουσιάσουν την Πέμπτη (19/01), στις 11:00, μπροστά από τον Μικρό Μύλο (Βενιζέλου), τα νέα ηχητικά συστήματα, τα οποία θα τοποθετηθούν σε φωτεινούς σηματοδότες της Καβάλας.

Μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών ο Σύλλογος ΑμεΑ Νομού Καβάλας έψαλε σήμερα (22/12) το μεσημέρι τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αλέξη Πολίτη, με την παρουσία και συμμετοχή διευθυντών υπηρεσιών και υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Προβληματίζει η κίνηση αστυνομικών να σταθμεύσουν περιπολικό επάνω στο διάδρομο που χρησιμοποιείται για τη μετακίνηση ατόμων με προβλήματα όρασης έξω από το δικαστικό μέγαρο Καβάλας.

Την κάλυψη λειτουργικών εξόδων καθώς και το ετήσιο κόστος συντήρησης του ειδικού οχήματος, το οποίο χρησιμοποιείται για τις μετακινήσεις του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία του νομού Καβάλας, ανέλαβε η Energean, στο πλαίσιο στήριξης των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν κινητικά και συναφή προβλήματα.

Στην προσπάθεια να συγκεντρωθούν τα χρήματα για την αγορά πρόσθετου μέλους για μία γυναίκα 39 ετών που έπεσε θύμα τροχαίου και έχασε το πόδι της σ

«Τα κτίρια στην Καβάλα είναι στο 0,01% σε επίπεδο προσβασιμότητας για τα άτομα με αναπηρία. Τόσο είναι και η ευαισθησία του Καβαλιώτη πολίτη», είπε στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Καβάλας, Σμάραγδος Κρεμμύδας. 

Με τον πρόεδρο Μάκη Κρεμμύδα και τα μέλη του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Νομού

Την Τρίτη 25-8-2020 ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Ν. Καβάλας πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καβάλας κο Αντωνιάδη Κων/νο προκειμένου να γίνει επίδειξη του ηχητικού συστήματος τοποθέτησης στους φωτεινούς σηματοδότες (φανάρια).

Ο Νομαρχιακός σύλλογος ΑμεΑ Ν.Καβάλας ευχαριστεί τη Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη Καβάλας για την ευγενική δωρεά μασκών για την προφύλαξη των μελών του από την εξάπλωση του convid19

Στη «Γιορτή της Άνοιξης» που διοργάνωσε το παράρτημα χρόνιων παθήσεων Ελευθερούπολης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ την Τετάρτη 17 Απριλίου συμμετείχε ο νομαρχιακός σύλλογος ΑμεΑ νομού Καβάλας. 

Ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ ν. Καβάλας διοργανώνει την 1η Bike and Running, εκδήλωση με την υποστήριξη της διαδικτυακής ομάδας “ Wish Wheel Win!” και του ηλεκτρονικού μαγκαζίνου “Citylife24.gr”