νεκρός

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε γύρω στις 9:00 το βράδυ του Σαββάτου 2

Την Παρασκευή (21/10) βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ένας ηλικιωμένος άνδρας, μετά από κλήση γειτόνων στο ΕΚΑΒ και στην αστυνομία.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 6 Ιουνίου μπροστά από το ίδρυμα Αγία Μαρίνα στο Περιγάλι Καβάλας μετά τη σύγκρουση φορτηγού του Δήμου Καβάλας

Νεκρό εντοπίστηκε σε σπίτι στην οδό Γαλλικής Δημοκρατίας στην Καβάλα ένα άτομο με ηλικία γύρω στα 30 έτη.

Τον ηλικιωμένο βρήκε η αστυνομία η οποία μπήκε στο σπίτι μετά από την ανησυχία που εκδήλωσαν στις αρχές οι γείτονες του καθώς είχε μέρες να εμφανιστεί στο χωριό.

Ο 22χρονος Ιορδάνης Αδαμάκης έφυγε από την ζωή στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Νεκρός εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι του στο Νέο Ζυγός 53χρονος άνδρας. Τον άνδρα ο οποίος διέμενε μόνος του βρήκαν το πρωί της Τρίτης 22 Φεβρουαρίου συγγενείς του που τον αναζήτησαν. Κάλεσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Νεκρός ένας πεζός που βρέθηκε τη λάθος ώρα στο λάθος σημείο. Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο του οποίου δεν έπιασαν τα φρένα στο κέντρο της Καβάλας...

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην επαρχιακή οδό Θεολόγου – Ποτού όταν δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 54χρονος κάτοικος Ποτού εξετράπη της πορείας της και ανατράπηκε εκτός του οδοστρώματος.

Κατέληξε ο 76χρονος άνδρας ο οποίος το πρωί της Πέμπτης 28 Ιουλίου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα στην Αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας.

Νεκρός διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου 55χρονος περίπου κάτοικος Θάσου μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 27 Ιουλίου στο Πευκάρι στο ύψος των Μεταλλείων.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 9 Οκτωβρίου, λίγο μετά τις 15:00 στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατία οδού, στη γέφυρα του Ποντολίβαδου. 

 

Ένας 22χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Σεπτεμβρίου 2021 στο, εγκαταλελειμμένο εδώ και χρόνια, ξενοδοχείο Ξενία στον Λιμένα. 

 

Το πρωί της Τετάρτης 11 Αυγούστου λίγο μετά τις 9: 00 το πρωί εντοπίστηκε στη γέφυρα του Νέστου το άψυχο σώμα του 21 χρονου από τη Χρυσούπολη που αγνοούνταν από την προηγούμενη Τετάρτη όταν είχε κάνει βουτιά στα νερά του ποταμού. 

Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες της Κυριακής 8 Αυγούστου, από τη θαλάσσια περιοχή Πάχυς ν. Θάσου, 50χρονη. Η γυναίκα διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κομοτηνής για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Στο Κρυονέρι σε ορεινή περιοχή εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της Κυριακής 1 Αυγούστου ο 26χρονος Πρόδρομος Σαρίδης που είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Κυριακή 25 Ιουλίου από τις Κρηνίδες όπου διέμενε μόνιμα. 

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας οδηγός μηχανής στην Εγνατία Οδό στο ύψος του Αγίου Σϊλα στο ρεύμα προς Ξάνθη τα ξημερώματα του Σαββάτου 12 Ιουνίου όταν έχασε τον έλεγχο και χτύπησε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του αυτοκινητόδρομου.

«Φύγαμε από τη Δράμα επειδή εκείνος το ήθελε και επέμενε. Μου έλεγε πως αν κάτσουμε θα γίνει η ζωή μου κόλαση.

Νεκρός βρέθηκε από το Λιμενικό ο Σήφης Βαλυράκης, που αγνοείτο από το μεσημέρι της Κυριακής 24 Ιανουαρίου στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο υπουργός γλίστρησε και έπεσε από το φουσκωτό σκάφος, ενώ βρισκόταν εν κινήσει.

 

Σε πνιγμό αποδίδεται ο θάνατος του Κώστας Δασκάλου, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, όπου το πτώμα του βρέθηκε σε πηγάδι στην περιοχή του Περιγιαλίου (δες ΕΔΩ) το μεσημέρι της Κυριακής (20/12). 
 

Αναγνωρίστηκε το πτώμα που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (20/12) σε πηγάδι στην περιοχή του Περιγιλίου και ανήκει στον Κώστα Δασκάλου..

 

Στον εξαφανισμένο 42χρονο Γιώργο Γρηγοριάδη που χάθηκε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου από την παραλία Οφρυνίου, στην Τούζλα Καβάλας.ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου στην περιοχή της Ευκαρπίας Σερρών μετά από την αναγνώριση των οικείων του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Μηνά Γεωργιάδη που βρέθηκε στο σημείο του εγκλήματος θα γίνει νεκροτομή μόλις το πτώμα ανασυρθεί από το κανάλι όπου εντοπίστηκε. Όπως τόνισε η αναγνώριση θα γίνει από τον ίδιο και τους συγγενείς του του αγνοούμενου

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου μεταξύ Αμφίπολης και Νιγρίτας, δύο χιλιόμετρα από το σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο του αγνοούμενου Γιώργου Γρηγοριάδη. Τα στοιχεία του πτώματος ακόμα δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Ένας νεκρός και εννέα τραυματίες, ο ένας από αυτούς σοβαρά, είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος με μετανάστες που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (8/10) λίγο μετά τις 17:00 στην παλιά Εγνατία στο ύψος της Σαρακήνας.

 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε τα μεσάνυχτα της  Τετάρτης 16  προς Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου ένας άνδρας, ενώ ολοκληρώθηκαν οι ενέργειες απεγκλωβισμού ενός ακόμη τραυματισμένου άνδρα, συνεπιβάτες σε ΕΙΧ όχημα, το οποίο εξετράπη της πορείας του στην περιοχή Σιδηροχωρίου του Δήμου Παγγαίου 

Σελίδες