νεκροί

Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, Σάββατο στο 10ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Δράμας - Εξοχής, όταν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονος.

Πολωνικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως δύο πύραυλοι έπεσαν στο χωριό Przewodów, κοντά στα σύνορα της Πολωνίας με την Ουκρανία.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 2 Ιουνίου στη Γαληψό του Δήμου Παγγαίου. Από το όχημα ανασύρθηκαν νεκροί οι δυο επιβαίνοντες. Ο οδηγός του οχήματος το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες καταδίωκε η αστυνομία ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να πέσει με φόρα πίσω από ένα φορτηγό στο κέντρο του οικισμού.

Νεκρά εντοπίστηκαν δύο παιδάκια, ένα κοριτσάκι 7, ένα αγοράκι 11 ετών καθώς και η 30χρονη μητέρα τους μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης στην περιοχή της Μαγνησίας στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα.

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε χθες λίγο πριν τις 23.00 το βράδυ της Τετάρτης 3 Νοεμβρίου στην Παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας στο ύψος της παραλίας Οφρυνίου, όταν δύο φορτηγά συγκρούστηκαν μετωπικά.

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, παρέστη το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 στην Επιμνημόσυνη Δέηση για την ανάπαυση των ψυχών πάντων των κεκοιμημένων και ενταφιασθέντων συμπολιτών και συμπολιτισσών μας, στο Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων

Ενδεικτικά της πολύ κακής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η Καβάλα είναι τα στοιχεία που αποκάλυψε η εφημερίδα «Το Βήμα» στην τελευταία της έντυπη έκδοση. 

 

35 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα σύμφωνα με την ημερήσια ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία της νόσου και τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα

Μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Μαρτίου 2020, η Ελλάδα μετρά 331 επιβεβαιωμένα κρούσματα ασθενών του κορωνοϊού, 4 θανάτους και 10 άτομα που έχουν αναρρώσει.