νέα δημοκρατία

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρούλα Παράσχου, θα επισκεφθεί την Καβάλα την Πέμπτη (09/05). Θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 18.30 το απόγευμα στα γραφεία της ΔΕΕΠ Καβάλας.

«Είμαι καλά. Είναι ένα ατυχές περιστατικό», δήλωσε στο newsit.gr η βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληκάρη, για την επίθεση που δέχθηκε το πρωί της Κυριακής (21/4).

Επίθεση δέχθηκε στην Καβάλα το πρωί της Κυριακής 21 Απριλίου 2024 η βουλεύτρια Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Αγγελική Δεληκάρη, όταν υποψήφια βουλεύτρια Κάβάλας με το κόμμα «Νίκη» την έβρισε και την χαστούκισε.

Την επίθεση σε βάρος της από υποψήφια βουλεύτρια Κάβάλας με το κόμμα «Νίκη», επιβεβαιώνει η βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη.

Τη διαγραφή του βουλευτή Δράμας της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Κυριαζίδη, ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Το Σάββατο (20/04), θα επισκεφθούν την Καβάλα, τρεις υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Μια ομοφοβική δήλωση κατά του Στέφανου Κασσελάκη έκανε ο βουλευτής Δράμας, Δημήτρης Κυριαζίδης το βράδυ την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα, Τάνια Ελευθεριάδου, με ανάρτηση της στα social media, αναφέρει πως ο βουλευτής Δράμας, Δημήτρης Κυριαζίδης, έκανε ομοφοβική δήλωση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Στο theopinion.gr και τον Δημήτρη Συρμάτση, μίλησε ο Καβαλιώτης ευρωβουλευτής, Θοδωρής Ζαγοράκης, αναφέροντας τους λόγους που επέλεξε το ΠΑΣΟΚ για την υποψηφιότητα του, αλλά και απαντώντας σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που ανέφεραν πως δεν είχε ενημερώσει για την αποχώρηση του από την “γαλάζια” παράταξη.

Ο βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, σε ανάρτηση του σχολίασε το 15ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, στο οποίο συμμετείχε. Η παράταξη συμπληρώνει 50 χρόνια “ζωής”.

Ο υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους.

Συζήτηση διεξάγεται στη Βουλή για την έγκριση της συμφωνίας αγοράς 7 πυροσβεστικών αεροσκαφών τύπου DHC-515, τα οποία θα αντικαταστήσουν τα παλαιότερα CL-215.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Δράκος, με ανάρτηση του έκανε κάλεσμα για συζήτηση στα μέλη της ΝΔ, ενόψει των ευρωεκλογών, ενώ αναφέρθηκε και στην πολιτική του πορεία τονίζοντας μεταξύ άλλων πως “δεν πορεύτηκα με προσωπική ατζέντα και δεν έκανα τους αγώνες των μελών μας εφαλτήριο για την έμμισθη συνεργασία υβριστών της παράταξης”.

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ αναμένεται να είναι ο πρώην περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Μιχάλης Αγγελόπουλος. 

Στην ομιλία που έδωσε στη Βουλή, ο βουλευτής Καβάλας, Μακάριος Λαζαρίδης, στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας, «Όροι αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας στις παραθαλάσσιες περιοχές και άλλες διατάξεις», τόνισε για τους αγρότες πως “τους ανθρώπους του μόχθου που αγωνίζονται σε δύσκολες συνθήκες για τα προς το ζην, τους καταλαβαίνουμε απόλυτα. Από την πρώτη στιγμή που η ΝΔ ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, βρίσκεται διαρκώς δίπλα τους.”

Σε αποκαλύψεις που βάζουν “φωτιά” στα ενδότερα της συντηρητικής παράταξης προχώρησε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ. 

“Θεωρώ πως δεν υφίσταται δίλημμα. Κάθε ψηφοφόρος – μέλος της Νές Δημοκρατίας στον Δήμο Καβάλας, ας αναλογιστεί την πορεία του τόπου μας στο μέλλον, καθώς και τις αξίες της Φιλελεύθερης δημοκρατικής μας παράταξης. Η ψήφος εμπιστοσύνης στον Μάκη Παπαδόπουλο, έστω και την ύστατη στιγμή, είναι μονόδρομος”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του, ο πρώην πρόεδρος της Νομαρχιακής διοικούσας επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) Καβάλας, της Νέας Δημοκρατίας, Μένανδρος Μαρινάκης.

Να στηρίξουν τον συνδυασμό του Μάκη Παπαδόπουλου στον Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών, προτρέπει τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας ο πρώην υπουργός, Γιώργος Καλαντζής.

Ο Γιώργος Καλαντζής με ανάρτηση του στα social media ενημέρωσε πως θα είναι μέλος της επιτροπής εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία ενημέρωσε για το ποιους υποψήφιους περιφερειάρχες θα στηρίξει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Άρχισε σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής η τριήμερη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. 

Ορκίστηκε στη σημερινή τελετή ορκωμοσίας η πρώτη γυναίκα νεοδημοκράτισσα βουλευτής Καβάλας Αγγελική Δεληκάρη, η οποία εξελέγη στις πρόσφατες εκλογές 4η σε σειρά ψήφων προτίμησης, ενώ ήταν η τελευταία επιλογή που μπήκε στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην εκλογική περιφέρεια Καβάλας.

“Οι πολίτες επέλεξαν κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη να οδηγήσει τη χώρα μπροστά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Καβαλιώτες που ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Η πολιτική διαδρομή είναι αγώνας αντοχής και όχι ταχύτητα”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος σε ανακοίνωση του.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ψηφοφόρους που εμπιστεύτηκαν τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ευελπιστώ ότι θα μπορέσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων και να συμβάλλω στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής μας”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της η βουλευτής Καβάλας Αγγελική Δεληκάρη.

Πέθανε στα 78 χρόνια του ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παναγιώτης Μελάς.

“Την Κυριακή 25 Ιουνίου στην κάλπη, καλούμαστε να δώσουμε ξανά το ραντεβού με την ευθύνη. Να επιτευχθεί με τη ψήφο σας μία άνετη αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας με αυτοσκοπό τη σταθερότητα της προοπτικής και της ανάπτυξης της Ελλάδας, της Καβάλας, του Νέστου, της Θάσου, του Παγγαίου” ανέφερε μεταξύ άλλων η υποψήφια βουλευτής Καβάλας Ειρήνη Βρανά, σε εκδήλωση της Δ.Ε.ΕΠ. Καβάλας στο Δημοτικό Θέατρο της Χρυσούπολης, την Κυριακή (18/06).

Σελίδες