ναρκωτικά σύλληψη

Στη σύλληψη ενός 43χρονου ημεδαπού προέβησαν χθες, στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Καβάλας για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Φυτεία κάνναβης εντοπίστηκε σε δυσπρόσιτη περιοχή των Αμισιανών Καβάλας και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση χθες (3-10-2022) το πρωί

Ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης μετέφερε με Ι.Χ. αυτοκίνητο ένας άνδρας, ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί έπειτα από έλεγχο που διενήργησαν αστυνομικοί.

Στη σύλληψη ενός 31χρονου ημεδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, για παράβαση του νόμου 4139/13 “περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις”.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Απριλίου, σε επαρχιακή οδό της Καβάλας, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, αστυνομικοί του αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας συνέλαβαν τον ημεδαπό δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ..Ε αυτοκίνητο και να μεταφέρει ποσότητα ηρωίνης. 

Συνελήφθη την Τρίτη 9 Νοεμβρίου το μεσημέρι, στη Θάσο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Καβάλας και του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου ένας ημεδαπός.

Συνελήφθη την 1-10-2021 το πρωί, σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ένας ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή και την οικία του δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 177 γραμμαρίων και δύο (2) αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.