Μπάτης

Ο Στέλιος Ρόκκος, ροκ και εναλλακτικός, με ιδιαίτερη χροιά και με μοναδικές ερμηνείες, θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με δικά του τραγούδια αλλά και με κομμάτια που αγαπά.

Στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Καβάλας, παρουσιάστηκε η νέα επένδυση «LAAS Mediterranean Tented Experience», που θα υλοποιηθεί το 2025, στον Μπάτη Καβάλας.

Η 22χρονη οδηγός που είχε σοβαρό ατύχημα και εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο της το μεσημέρι της Δευτέρας (03/04), βρίσκεται διασωληνωμένη και σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Τροχαίο ατύχημα στη στροφή του Μπάτη στο ρεύμα από την Καβάλα προς το Παληό μετά την εκτροπή οχήματος σήμερα το πρωί. Το όχημα έπεσε επάνω στα βράχια. 

Την Παρασκευή (17/6) ξεκινά η γραμμή Περιγιάλι – Μπάτης των αστικών λεωφορείων.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου επάνω στη στροφή του Μπάτη όταν όχημα εξετράπη της πορείας του κι έπεσε επάνω σε κολώνα οδοφωτισμού.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ της Τρίτης 20 Οκτωβρίου στην στροφή μετά τον Μπάτη. Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε η αστυνομία ενώ μαζεύτηκε και αρκετός κόσμος που εκείνη την ώρα έτυχε να διέρχεται από το σημείο και σταμάτησε για να βοηθήσει

Ενημερώνουμε το κοινό ότι, στον πολυχώρο μας, Batis Multiplex Kavala, έχουμε πάρει όλα τα μέτρα για την μη διάδοση του COVID-19, φροντίζοντας να σας δημιουργήσουμε αίσθημα ασφάλειας από την πρώτη στιγμή εισόδου σας στο χώρο μας.   (**φωτογραφία αρχείου)

 

 

Τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Παρασκευής 24 Αυγούστου στην έξοδο του Μπάτη όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή ο οδηγός της οποίας τραυματίστηκε.

Από την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 αρχίζουν τα δρομολόγια της γραμμής Νο 8 Καλαμίτσα - Μπάτης από το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας.