Microsoft Office Specialist

Τρία μετάλλια κατέκτησε η Καβάλα στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Microsoft Office Specialist στην Αθήνα.

Δύο μαθητές γυμνασίου και μια φοιτήτρια πληροφορικής, είναι οι τρεις Έλληνες που θα εκπροσωπήσουν φέτος τη χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Microsoft Office Specialist που θα διεξαχθεί στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

9 Καβαλιώτες θα εκπροσωπήσουν την πόλη στον τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος της Microsoft Office Specialist.

Ο 20χρονος Ανδρέας Ναλμπάντης από την Καβάλα, θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό πληροφορικής της Microsoft Office Specialist.

Η πόλη της Καβάλας έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει την κατάκτηση ενός ακόμη χρυσού μεταλλίου στο ετήσιο πανελλήνιο πρωτάθλημα Microsoft

Η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή τη μεγάλη επιτυχία του Καβαλιώτη μαθητή Χρήστου Κιοφτετζή στον παγκόσμιο διαγωνισμό της Microsoft Office Specialist:

 

Ο 14χρονος μαθητής από το 6οΓυμνάσιο Καβάλας Χρήστος Κιοφτετζής κατέλαβε την 9η θέση παγκοσμίως στον ετήσιο διαγωνισμό Microsoft Office Specialist, στην ενότητα Excel 2013. 

Με πέντε διακρίσεις επέστρεψε από την Αθήνα η ομάδα της Καβάλας στον Πανελλήνιο διαγωνισμό της Microsoft Office Specialist .Το 70% των συμμετοχών ήταν από την Καβάλα, ανάμεσα σε αυτούς και ο Χρήστος Κιοφτετζής, μαθητής της Γ’ τάξης του 6ου Γυμνασίου Καβάλας

Ανάμεσα στους 100 καλύτερους μαθητές όλης της Ελλάδας προκρίθηκαν 41 μαθητές από την Καβάλα, τον Ζυγό, τον Αμυγδαλεώνα, τα Αμισιάνα, τη Νέα Καρβάλη και τη Χρυσούπολη. Αριθμός ρεκόρ τόσο για τον διαγωνισμό όσο και για την Καβάλα. 

Παρουσίαση των συμμετεχόντων στο πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Ιουνίου 2018 στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας.