Λύκειο Ελληνίδων

Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα στις 25 Νοεμβρίου για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, η εφηβική θεατρική ομάδα του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας παρουσίασε θεατρικό δρώμενο με τον τίτλο «Φτάνει πια» στον πεζόδρομο της Οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Εκπαιδευτική δράση στα παιδιά του Δημιουργικού Εργαστηρίου του Λυκείου Ελληνίδων πραγματοποίησε το Τμήμα Τροχαίας της Καβάλας.

Στον παραδοσιακό γάμο του δασκάλου του Λυκείου Ελληνίδων Κέρκυρας στην Καβάλα βρέθηκαν τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023.

Την θεία της και πρώην πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων, Καίτη Παρίσσου, αποχαιρετά η βουλευτής Καβάλας, Τάνια Ελευθεριάδου

Μια όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 27 Απριλίου 2022 στο Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας με καλεσμένη την Μαρία Βαμβούρη.

Το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας διοργανώνει την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022 και ώρα 19.00 μ.μ. στην παρουσίαση του βιβλίου: Γιάννης Ρίτσος, Λογοτεχνική Απόδοση της Αντιγόνης του Σοφοκλή.

Το KavalaNews.gr  συνάντησε δύο από τις Λαζαρίνες τη γιαγιά Καίτη Γκαλιαμούτσα και την εγγονή τη 16χρονη Κατερίνα Ζαγορίτη οι οποίες κρατούν την παράδοση και το έθιμο από γενιά σε γενιά όπως μας είπαν θα συνεχίσουν να το κάνουν γιατί είναι κάτι που αγαπούν. 

Το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας το Σάββατο 9 Απριλίου 2022 υποδέχεται την Άνοιξη και πραγματοποιεί την αναβίωση του εθίμου των Λαζαρίνων της Αιανής Κοζάνης. Κορίτσια και γυναίκες του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας μαζί με τις Λαζαρίνες από την Αιανή Κοζάνης θα συναντηθούν σε ένα τρανό χορό. 

Μια μεγάλη μουσικο-χορευτική παράσταση του Λυκείου των Ελληνίδων Καβάλας με τίτλο «Τ’ αηδόνια της Ανατολής», σε επιμέλεια και παρουσίαση του Λάμπρου Λιάβα, εθνομουσικολόγου-καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση ετοιμάζει το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας διοργάνωσε Εκδήλωση – Ομιλία με θέμα: «Η ΕΦΗΒΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ – ΕΦΗΒΟΙ ΚΑΙ ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ» την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19.00 μ.μ.

Η πετυχημένη μουσικοχορευτική παράσταση του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας « Σαν λες πως μ’ αγαπάς », που δόθηκε στις 10 Ιουνίου 2017 στο κατάμεστο Θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» ταξιδεύει στα Γιαννιτσά.

Με μια μικρού μήκους ταινία που αποτελεί και τρέιλερ, το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας διαφημίζει τη νέα του εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016, στις 7 το απόγευμα στο αμφιθέατρο

Το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας με τίτλο «Χριστούγεννα στη Χριστούπολη» θα βρίσκεται την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία Καβάλας,

Ιδιαίτερη τιμή και χαρά είχαν όσοι παρευρέθησαν την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου και ώρα 7.00 μ.μ.

Η Πρόεδρος και το ΔΣ του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση παρουσίασης του Λευκώματος του ΛΕΚ «Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας 1945-2013» Κιν