Λιμενάρια Θάσου

Το έθιμο «Για βρεξ Απρίλη μ’» αναβίωσε στα Καλύβια των Λιμεναρίων Θάσου.

Την Καθαρά Δευτέρα (18/03), έγινε καρναβαλική παρέλαση στα Λιμενάρια της Θάσου.

Θεόφιλος Ξανθόπουλος: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη “νίπτει τας χείρας της" για την συρρίκνωση του δικτύου των ΕΛΤΑ και αποποιείται κάθε έλεγχο και ευθύνη--Να είναι σίγουρη ότι δεν θα αποφύγει τη λογοδοσία για την πολιτική της- Η απάντηση Κυρανάκη στην Ερώτηση για τα ΕΛΤΑ Λιμεναρίων Θάσου

H δημοτική θεατρική σκηνή Λιμεναρίων, ταξίδεψε στη Γερμανία για να παρουσιάσει μία παράσταση της, με σκοπό να διαδώσει στο εξωτερικό το πολιτιστικό έργο που παράγει η Θάσος.

H δημοτική θεατρική σκηνή Λιμεναρίων, θα ταξιδέψει στη Γερμανία και θα παρουσιάσει την παράσταση της, με σκοπό να διαδώσει στο εξωτερικό το πολιτιστικό έργο που παράγει η Θάσος.

Ερωτήσεις για τα αντιπλημμυρικά έργα στα Λιμενάρια που έχουν σταματήσει εδώ και αρκετούς μήνες, έθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση Θάσου προς τη διοίκηση του Δήμου.

Φορείς της Θάσου ετοιμάζουν δράσεις έτσι ώστε να σταματήσει να υποβαθμίζεται η λειτουργία των ΕΛΤΑ Λιμεναρίων.

“Η διαρκής υποβάθμιση της λειτουργίας του Ταχυδρομικού Καταστήματος των ΕΛΤΑ στα Λιμενάρια της Θάσου είναι τα προεόρτια για το οριστικό κλείσιμό του. Είναι τμήμα του μπαράζ κλεισίματος καταστημάτων των ΕΛΤΑ πανελλαδικά, προκειμένου να διευκολυνθεί η ιδιωτικοποίηση τους και η παράδοσή τους σε «στρατηγικό επενδυτή”, αναφέρει μεταξύ άλλων η Κομματική Οργάνωση Βάσης Λιμεναρίων - Θεολόγου του ΚΚΕ.

Στις αποθήκες Μεταλλείων στα Λιμενάρια, θα γίνει εκδήλωση στις 17 Νοεμβρίου, στις 18:00 το απόγευμα, για τα 50 χρόνια από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιμεναρίων “Το Κάστρο” κάνει κάλεσμα για την εκδήλωση.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 05:30 τα ξημερώματα της Τρίτης 15 Αυγούστου στα Λιμενάρια της Θάσου στη στροφή του νυχτερινού κέντρου Bolero μετά τη σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο. 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (01/07) στα Λιμενάρια της Θάσου.

Οι μαθητές του ΓΕΛ Λιμεναρίων μας παρουσιάζουν το ηλιακό ρολόι που έφτιαξαν και τοποθέτησαν στην πρόσοψη του σχολείου. Το ρολόι είναι κατασκευασμένο για τον συγκεκριμένο τόπο και αν μεταφερθεί σε μέρος που έχει διαφορετικό γεωγραφικό πλάτος δε θα δείχνει τη σωστή ώρα.

Το απόγευμα της Παρασκευής (26/05), άρχισε στα Λιμενάρια το 5ο Φεστιβάλ Παράδοσης Θάσου.

Η δημοτική θεατρική σκηνή ενηλίκων των Λιμεναρίων Θάσου, το τριήμερο 18-20 Μαΐου στις Αποθήκες Μεταλλείων, θα παρουσιάσει την παράσταση “Δεν είμαι εγώ”.

Στις 9 Μαΐου την ημέρα την ημέρα που πανελλαδικά εορτάζεται η Εθνική Αντίσταση κατά το

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μασάζ του 2023 (WMF INTERCONTINENTAL MASSAGE CHAMPIONSHIP 2023) θα διεξαχθεί στην Αθήνα το τριήμερο 7-9 Απριλίου και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL. 

Την ανάπλαση του κεντρικού δρόμου στα Καλύβια Λιμεναρίων ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση Θάσου με ανακοίνω

Το πρωί της Τετάρτης (22/03) ένας 36χρονος Αλβανός έπεσε από σκαλωσιά στα Λιμενάρια και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Σωματεία και φορείς της Θάσου μετά το Λιμένα, έκαναν νέα μαζική κινητοποίηση για την τραγωδία των Τεμπών αυτή τη φορά στην πλατεία των Λιμεναρίων, το απόγευμα της Δευτέρας (13/03).

Τη Δευτέρα (13/03) στις 18:00 το απόγευμα, εργατικά σωματεία και σύλλογοι της Θάσου θα κάνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την τραγωδία των Τεμπών, στην παραλία των Λιμεναρίων απέναντι από την πιάτσα των ταξί.

Την Κυριακή (26/02) στα Λιμενάρια Θάσου γιορτάστηκε η τελευταία μέρα της Αποκριάς.

Ότι υποβαθμίστηκε το ταχυδρομικό κατάστημα των ΕΛΤΑ στα Λιμενάρια με αποτέλεσμα η αλληλογραφία να μην διανέμεται σωστά αναφέρει η κομματική οργάνωση Λιμεναρίων - Θεολόγου του ΚΚΕ σε ανακοίνωση της.

Η Λαϊκή συσπείρωση σε ανακοίνωση της τονίζει πως αυξάνεται ο αριθμός των νηπίων στα Λιμενάρια Θάσου, και ρωτά τον περιφερειάρχη ΑΜΘ, αν προτίθεται να αλλάξει ο προϋπολογισμός για να γίνει μελέτη για την κατασκευή νηπιαγωγείου.

Σελίδες