κοπή πίτας

Κοπή πίτας για τις ομάδες της Θάσου διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες μετακίνησης από το νησί. 

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου 2024 η κοπή της βασιλόπιτας του συνδυασμού "ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ".

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού της Καβάλας έκοψε βασιλόπιτα και βράβευσε αριστούχους μαθητές της Γ΄ Λυκείου του προηγούμενου σχολικού έτους 2022 – 2023, παιδιά των μελών της Ένωσης. 

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου κατοίκων Νεάπολης πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, με την ευχή για ένα νέο έτος γεμάτο υγεία, αγάπη και χαμόγελα για όλο τον κόσμο.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν βραβεύσεις αθλητών, απονομές μαύρων ζωνών και επίδειξη αθλητών.

Με χαμόγελα, ευχές, αναμνήσεις, νέες ιδέες «καλωσόρισε» το 2024 Τοπικό Τμήμα Καβάλας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στην Εστία του τμήματος.

Με καλή διάθεση και πολλές ευχές για καλή Χρονιά πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Δημοτικής Κοινότητας Αμυγδαλεώνα

Την Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2023, την πρώτη ημέρα λειτουργίας του σχολείου μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Γυμνασίου Λιμένα κατά την πρωινή συγκέντρωση στο προαύλιο του σχολείου.

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιανουαρίου η εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής Καβάλας της ΝΔ (ΔΕΕΠ) για την κοπή της βασιλόπιτας του 2023.

Εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας στο τμήμα εικαστικών πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος 'Το Κάστρο' την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023.

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου 2023, στο Ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Καβάλας

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας καλεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολη- Καλαμίτσα, όλους τους ενδιαφερόμενους την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023.

Τους πολίτες της Καβάλας προσκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023.

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας διοργανώνει ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Καρβάλης – Λεύκης την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023.

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων Νεαπόλεως & Θάσου πραγματοποιήθηκε το Σάβατο 31 Δεκεμβρίου 2022.

Την Κυριακή, 30 Ιανουαρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στην καλύβα Παπαβασιλείου στην τοποθεσία Φουντουκλή του περιαστικού δάσους τη