κλοπές

Αρκετές είναι οι κλοπές που σημειώθηκαν στην περιοχή των Ελευθερών του Δήμου Παγγαίου κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Οι Αστυνομικές Διευθύνσεις Δράμας και Καβάλας, προχώρησαν σε 5 συλλήψεις ανδρών, που έκλεψαν σπίτια τον Ιούνιο του 2023 στη Δράμα, με την αστυνομία να προχωρά και σε ανακοίνωση για τις συλλήψεις την Κυριακή (31/12). Δείτε την ανακοίνωση ΕΔΩ.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  εξέδωσε ανακοίνωση με συμβουλές προς τους πολίτες, οι οποίοι θα απουσιάσουν από τα σπίτια τους, κατά το τριήμερο εορτασμού των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας.

Ταυτοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας τα στοιχεία τριών αλλοδαπών γυναικών και τριών αλλοδαπών ανδρών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Δικογραφία σε δύο δράστες ελληνικής καταγωγής σχημάτισαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας.

Για συχνές κλοπές ακόμα και χωρίς διάρρηξη σε σπίτια προειδοποιεί τους πολίτες η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ.

Ένας άνδρας και μία γυναίκα συνελήφθησαν στην Καβάλα, καθώς επέλεγαν ηλικιωμένους, κέρδιζαν την εμπιστοσύνη τους και με μία σφιχτή αγκαλιά, αφαιρούσαν τα κοσμήματα που φορούσαν.

Εξιχνιάστηκαν 16 κλοπές και 2 απόπειρες κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων, με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, σε περιοχές της ελληνικής επικράτειας

Συνελήφθη από την ασφάλεια Καβάλας ο δράστης που τον τελευταίο μήνα είχε διαρρήξει ένα ιατρείο, τρία γραφεία και δύο καταστήματα στο κέντρο της πόλης.

Δικογραφία σε βάρος δυο ανδρών σχηματίστηκε από το τμήμα Ασφάλειας Καβάλας οι οποίοι σε διάστημα σε διάστημα ενός μήνα διέρρηξαν δυο σπίτια και μία επιχείρηση. 

Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου 31 Ιουλίου στη Χρυσούπολη μια γυναίκα ελληνικής καταγωγής διότι όπως προέκυψε, το χρονικό διάστημα 21-30/7/2021, στη Χρυσούπολη και την Κεραμωτή, εισήλθε σε τρεις ανασφάλιστες κατοικίες και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους 3 πορτοφόλια, 1 τσάντα, 4 ρολόγια, χρυσαφικά, 70 ευρώ, 1 κινητό, κλειδί οχήματος και έγγραφα.

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων και ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, δέκα (10) κλοπές από καταστήματα, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν την 15 και 16-6-2021

Επτά κλοπές και δύο απόπειρες εξιχνιάσθηκαν από οικίες ηλικιωμένων στο νομό Καβάλας από τον Φεβρουάριο του 2020

Συνελήφθη ένας άνδρας στην Χρυσούπολη Καβάλας. Ο δράστης έκλεψε δύο αυτοκίνητα, ενώ προσπάθησε να διαρρήξει κι ένα κατάστημα χωρίς όμως να προλάβει διότι έγινε αντιληπτός. 

 

Δύο άτομα πιάστηκαν για ληστείες διότι όπως προέκυψε, το έμπαιναν σε καταστήματα σε χωριά της Καβάλας ως πελάτες και έκλεβαν προϊόντα καπνού και αλκοολούχα ποτά. 

 

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας τρεις (3) διαρρήξεις σπιτιών, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα 3 έως 5-2-2020, στην Καβάλα

Με αφορμή την αστυνομική επιτυχία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξ/πολης αναφορικά με την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης (κύκλωμα), μετά από πολύμηνες και εμπεριστατωμένες έρευνες στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας αστυνομικής επιχείρησης την 3 και 4-8-2019 στους νομούς Έβρου και Ροδόπης...

Σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, για κλοπή, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 36 και 35 ετών. Συγκεκριμένα όπως προέκυψε, την 21-3-2019, το μεσημέρι, ο 36χρονος εισήλθε σε ανασφάλιστο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και αφαίρεσε από το εσωτερικό του χρήματα

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συμβουλεύει τους πολίτες, οι οποίοι θα απουσιάσουν από τα σπίτια τους, κατά το τριήμερο εορτασμού των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο κλοπές και μία απόπειρα, από οικίες στην Καβάλα, που διαπράχθηκαν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2018.  

Κάθε χρόνο το καλοκαίρι αυξάνονται τα περιστατικά ληστειών και διαρρήξεων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Για τον λόγο αυτό η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονιάς και Θράκης ανακοινώνει μέτρα προστασίας προς τους πολίτες.

Συνελήφθησαν την 5-12- 2017 το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 41 (άντρας) και 76, 30 (γυναίκες) ετών, διότι, όπως προέκυψε, την 4 και 5-12- 2017, η 76χρονη εκμεταλλευόμενη φιλική σχέση με 63χρονη ημεδαπή αφαίρεσε από το εσωτερικό του σπιτιού της διάφορα χρυσαφικά

Σελίδες