ΚΙΝΑΛ

Ανακοινώθηκαν οι νέοι γραμματείς των Τομέων Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

«Η ψήφος του κόσμου προς το πρόσωπό μου ήταν ψήφος επιβράβευσης και εμπιστοσύνης», δήλωσε στον KavalaNews 102.8 ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, Πάνος Μαμτσαδέλης.

Αύριο Κυριακή 8 Μαΐου τα μέλη του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ καλούνται να επιλέξουν το νέο όνομα της παράταξης, ενώ παράλληλα θα ψηφίσουν τους εκπροσώπους στις τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις του κόμματος.

Την προσεχή Κυριακή, στις 8 Μαΐου 2022 θα πραγματοποιηθούν εκλογικές

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, παραβρέθηκε στην εκδήλωση αντιπροσωπεία των εργαζομένων της Energean Oil & Gas, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Σωματείου, κ. Μανώλη Κελαϊδάκη.

Η επιστροφή στο όνομα και τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ είναι μια συζήτηση παλιά. Τόσο το όνομα, Κίνημα Αλλαγής, όσο και το σήμα, το «ανεμιστηράκι» όπως το χαρακτήριζαν κάποιοι, δεν συγκίνησαν ποτέ τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του κόμματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. 

«Ήρθατε στην πόλη των ομαδικών απολύσεων».

Στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ έχει ξεκινήσει η χαρτογράφηση των υποψηφίων που θα ριχτούν στη μάχη των επόμενων εθνικών εκλογών. 

 

Η Energean Oil & Gas αντί να επιτίθεται για άλλη μια φορά σε αιρετούς και μη, εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας της Καβάλας, καλό είναι να φροντίζει για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων που της έχουν παραχωρηθεί και να μην θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των όσων εργαζομένων της έχουν απομείνει αλλά και των πολιτών της Καβάλας.

Η αυτο-οργάνωση ήταν το θέμα της κομματικής εκδήλωσης του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) στην Ελευθερούπολη, το απόγευμα της Κυριακής 10 Απριλίου 2022. 

Το όνομα του ΚΙΝΑΛ, ή μάλλον του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, όπως το αποκαλούν τα στελέχη του από όταν εξελέγη πρόεδρος του κόμματος ο Νίκος Ανδρουλάκης, επρόκειτο να αποφασιστεί στο συνέδριο, που θα διεξαχθεί στις 20-22 Μαΐου.

Στο πλαίσιο της πανελλαδικής εξόρμησης στελεχών του Κινήματος Αλλαγής με θέμα την ακρίβεια, τα προβλήματα που πλήττουν τους πολίτες και τον εμπορι

"Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών και κοινωνικών φορέων της Καβάλας έχει ταχθεί υπέρ του διαλόγου μεταξύ της Energean Oil & Gas και των

Τον διακαή πόθο του να πάρει τη σκυτάλη της αντιλαϊκής επίθεσης όλων των κυβερνήσεων επέδειξε το ΚΙΝΑΛ, δείχνοντας προκαταβολικά τις προθέσεις τους σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση ή συμμετέχει σε κάποια. 

Αντιδράσεις για το νέο Αναπτυξιακό Νόμο από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΙΝΑΛ. 

 

Αναμενόμενη χαρακτήρισε την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ στην Καβάλα, Λεωνίδας Παππάς, μιλώντας στον KavalaNews 102.8.

 

«Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να πάψουν να κρύβονται και να λάβουν δημόσια θέση για τις εκδικητικές απολύσεις των 24 εργαζομέν

«Σε επικίνδυνο πυροτέχνημα κινδυνεύει να μετατραπεί το εργοστάσιο της Kavala Oil μετά την βραδινή επίθεσ

«Ο κ. Ανδρουλάκης δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει στίγμα. Δεν έχει πάρει θέση και δεν έχει προσδιορίσει στρατηγική ή ιδεολογική τοποθέτηση.

«Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι χωρίς νικητές και ηττημένους. Η ανανέωση δεν θα είναι μόνο ηλικιακή.

Πρώτος με μεγάλη διαφορά αναδείχθηκε στο νομό Καβάλας, ο Νίκος Ανδρουλάκης στις εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. 

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου αρχηγού στο Κίνημα Αλλαγής, με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον

Την εκτίμηση του ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης θα κερδίσει πανηγυρικά τον Γιώργο Παπανδρέου στον Β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ, εξέφρασε στον KavalaNews 102.8 ο πρώην βουλευτής Καβάλας με το ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Παπουτσής. 

«Ο κ. Ανδρουλάκης θα έπρεπε να παραιτηθεί από την Ευρωβουλή αν εκλεγεί πρόεδρος. Δεν ανεβάσαμε τους τόνους. Μάλλον ακούστηκαν αλήθειες. Μας έριξαν πολύ λάσπη.  Προκαλώ να μας πουν οι υποστηρικτές και του κ. Ανδρουλάκη ποιος θα μας εκπροσωπεί στη Βουλή», δήλωσε το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ στην Καβάλα, Γιώτα Τσαρδακλή στον KavalaNews 102.8. 

Σελίδες