Κέντρο Υγείας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θωμάς Αγγελόπουλος, εν' όψει της γιορτής του Αγίου Αθανασίου στο Κάστρο των Λιμεναρίων.

Έναρξη λειτουργίας Ιατρείου Αναγεννητικής Ιατρικής έγχυση πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια (PRP) Ορθοπαιδικών Παθήσεων στο Κέντρο Υγείας Καβάλας.

Στη Θάσο βρέθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Καβάλας. 

Αποδυναμώνονται όπως όλα δείχνουν και σε αυτό το κύμα της πανδημίας από γιατρούς και προσωπικό τα Κέντρα Υγείας της Περιφέρεια ΑΜΘ μετά την απόφαση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας να αποσπάσει εργ

Ματαιώνεται η μουσική εκδήλωση του συλλόγου υποστηρικτών του Κέντρου Υγείας Πρίνου που ήταν προγραμματισμένη να γίνει 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον Λιμένα Θάσου το απόγευμα της Παρασκευής (16/7) όταν μοτοσυκλέτα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο την ώρα που το ΙΧ πήγε

Έναν αναλυτή καρδιακών δεικτών δώρισε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου ο Όμιλος Τουρισμού Θάσου.

Στην Καβάλα θα μεταβαίνουν από τη Δευτέρα όσοι πολίτες από τη Θάσο  ηλικίας 60 έως 64 ετών έχουν κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού. Στο Κέντρο Υγείας Πρίνου δεν έχουν σταλεί οι δόσεις εμβολίων της Astra Zeneca με τις οποίες πρόκειται να εμβολιαστούν αυτές οι ηλικίες

 

Τον δικό του απολογισμό για το έτος που πέρασε, με τα θετικά και αρνητικά που άφησε πίσω του, έκανε ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πρίνου, Θωμάς Αγγελόπουλος, ενώ εξέφρασε την ελπίδα του για το 2021 και την επάνοδο σε φυσιολογικές συνθήκες ζωής συμμετέχοντας στον εμβολιασμό. 

 

Εμβολιάστηκε την Παρασκευή (29/1) ο πρ. δήμαρχος Θάσου και ιδιώτης οδοντίατρος Κώστας Χατζηεμμανουήλ. 

 

Ξεπέρασαν τους 2.300 οι εμβολιασμοί στην Περιφερειακή Ενότητα Καβαλας. Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκαν 212 νέοι εμβολιασμοί.

Έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης (27/1) στο Κέντρο Υγείας Πρίνου της Θάσου η πρώτη παρτίδα εμβολίων κατά του κορωνοϊού. Πρόκειται για 132 δόσεις εμβολίων. πό την Πέμπτη (28/1) αρχίζουν οι εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας για τους ηλικιωμένους 80 ετών και άνω

Την Τετάρτη (27/1) θα φτάσει στο Κέντρο Υγείας Πρίνου στην Θάσο η πρώτη παρτίδα εμβολίων κατά του κορωνοϊού. 

 

Το πρωί της Τετάρτης (20/1)  άρχισαν οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού στον Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης. Πρώτη που εμβολιάστηκε ήταν μία ηλικιωμένοι 93 ετών. 

 

Τρεις επισημάνσεις κάνει η Θασιακή Ένωση Καβάλας ενόψει της έναρξης του εμβολιασμού για τους ηλικιωμένους άνω των 85 ετών. Μεταξύ άλλων ζητά να λειτουργήσει το ταχύτερο το Κέντρο Υγείας Πρίνου ως εμβολιαστικό κέντρο, αλλά και να μπουν δρομολόγια στην γραμμή του Πρίνου ώστε οι Θάσιοι υπερήλικες να μην  ταλαιπωρηθούν ερχόμενοι στην Καβάλα για το εμβόλιο. 

 

Ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Δελλής και Λεωνίδας Στολτίδης για τα προβλήματα λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Πρίνου στην Θάσο. 

 

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας του Πρίνου συζητήθηκαν στη συνάντηση του κλιμακίου τη Τομεακής Επιτροπής ΚΚΕ Θάσου με τον διευθυντή του Κ.Υ. Θωμά Αγγελόπουλου. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, καταγγέλλουν υποστελέχωση, αλλά και κακή διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση και ότι αφήνει το λαό της Θάσου απροστάτευτο. 

 

Ο λόγος που μένει κλειστό για μία ακόμα εβδομάδα είναι εξαιτίας κρουσμάτων κορωνοϊού στο προσωπικό, καθώς ο ένας από τους δύο γιατρούς βρέθηκε θετικός όπως και μία τεχνολόγος του εργαστηρίου. 

«Συναγερμός» σήμανε σε ποδοσφαιρική ομάδα της Θάσου την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 αφού όλοι οι παίκτες της έκαναν τεστ κορωνοϊού.

 

Μία γιατρός με καταγωγή από την  Βουλγαρία εργαζόμενη στο Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

 

Ξεκίνησε την Παρασκευή 22 Μαΐου η λειτουργία της πρώτης κινητής μονάδας υγείας (ΚΟΜΥ) στη Θάσο. Η μονάδα θα διενεργεί ελέγχους για πιθανή λοίμωξη από COVID-19 με τη μέθοδο μοριακού ελέγχου(PCR)

Επτά θέσεις μόνιμου προσωπικού για το Νοσοκομείο Καβάλας και το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης  προβλέπει η προκήρυξη  του ΑΣΕΠ 2Κ/2019 που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Στο Υπουργείο Υγείας βρέθηκε ο πρώην βουλευτής και πολιτευτής της ΝΔ Γιάννης Πασχαλίδης για να συναντηθεί με τον διευθυντή του γραφείου του υπουργού, προκειμένου να συζητήσει μια σειρά από τοπικά ζ

Εξαντλήθηκαν η υπομονή και οι αντοχές των εργαζόμενων στο Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι από την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου αρχίζουν επίσχεση εργασίας με κύριο αίτημα την καταβολή δε

Το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας στα πλαίσια της δράσης "BEHEALTH – Στοχευμένες δράσεις για την βελτίωση της υγείας στην διασυνοριακή περιοχή" ως μέρος του προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας

Σελίδες