Kavala AirSea Show

«Δεν έγινε καμία συζήτηση από τον διοργανωτή του Air Show, τον κ. Γεωργιάδη. Δεν μας πλησίασε καν. Έμεινε στις περσινές συζητήσεις.

«Το AirSea Show ήταν μία από τις καλύτερες εκδηλώσεις. Αναπτέρωνε το ηθικό των Καβαλιωτών ως Ακρίτες. Ερχόταν άνθρωποι απ’ όλη τη βόρεια Ελλάδα.

Με απόφαση τής επιτροπής διοργάνωσης το Kavala Air Sea Show για φέτος το οποίο είχε προγραμματιστεί για τις αρχές Ιουλίου δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών. 

Ξεκίνησε και επίσημα το 7οKavalaAirshow  με την τελετή έναρξης σε παραλιακό καφέ της πόλης το βράδυ της Πέμπτης 28 Ιουνίου. Την τελετή παρακολούθησαν η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Νομικών Προσώπων καθώς και μερικά από τα πληρώματα των αεροσκαφών που έχουν ήδη φτάσει στην Καβάλα από το πρωί της Πέμπτης. 

Περίπου 30.000 θεατές ανα ημέρα υπολογίζει να φιλοξενήσει η φετινή διοργάνωση του Kavala AirSea Show που διοργανώνεται από τις 29 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου σε Καβάλα και Παγγαίο.

Στις 150.000 Ευρώ ανέρχεται ο προϋπολογισμός του Kavala Air Sea Show 2018. Από αυτά τις 80.000 Ευρώ θα καταβάλλει ο Δήμος Καβάλας και τις 24.800 Ευρώ η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για το φετινό Air Sea Show της Καβάλας το οποίο θα διεξαχθεί από τις 29 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου.

Την τιμητική επιτροπή του «5ου Kavala AirSea Show & Thasos 1st WW Aviators Golden Anniversary Macedonian Front-Aegean Sea 2016» παρουσίασαν οι διοργανωτές της αεροπορικής επίδειξης που θα πραγματοποιηθεί σε Καβάλα και Θάσο από τις 24 έως Ιουνίου στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε σήμερα το πρωί, 12 Μαΐου στην Αντιπεριφέρεια Καβάλας