ιχθυόσκαλα Καβάλας

Ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, μαζί με αντιπροσωπεία του συλλόγου Ιχθυεμπόρων Καβάλας, επισκέφθηκαν τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωνσταντίνο Σκρέκα, και συζήτησαν μαζί του για θέματα που αφορούν τη λειτουργία της Ιχθυόσκαλας Καβάλας και τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ιχθυέμποροι.

Ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, είχε συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα, με τους δύο άντρες να συζητούν για τα προβλήματα της Ιχθυόσκαλας Καβάλας καθώς και των παραγωγών και των εμπόρων των λαϊκών αγορών.

Την Πέμπτη (23/11), στην Ιχθυόσκαλα Καβάλας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από το Λιμεναρχείο Καβάλας, αλιεύματα που δεν είχαν την προβλεπόμενη σήμανση. Πρόκειται για 856 κιλά αλιεύματα τα οποία παραδόθηκαν σε ευαγή ιδρύματα της περιοχής.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (03/05) στην Ιχθυόσκαλα Καβάλας, οδηγός οχήματος έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε φωτεινό σηματοδότη.

Βίντεο ντοκουμέντο κατέγραψαν κάτοικοι της περιοχής της Ραψάνης με το όχημα που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα στην Ιχθυόσκαλα το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου να κινείται ανάποδα στην οδό Τενέδου στο ρεύμα εισόδου της πόλης.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 10:00 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου 15 Απριλίου στον κόμβο της Ιχθυόσκαλας στο ύψος του Δικαστικού Μεγάρου μετά από τη σύγκρουση δυο οχημάτων.

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του blue cosmopolis στην Καβάλα, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Ιουλίου

Οι Κατερίνα και Μαρία Τρυφωνίδου, εγγονές του ιδρυτή της εταιρείας μεταποίησης αλιευμάτων, δίνουν νέα πνοή στο όραμα του παππού κ