Χρυσοχώρι Καβάλας

Στα Τρίκαλα και στη 10η Πανελλήνια γιορτή χορού Τρίκκη, βρέθηκε η χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού συλλόγου Χρυσοχωρίου, και χόρεψε παραδοσιακούς χορούς.

Σε εμβολιασμούς βρεφών και παιδιών στο Χρυσοχώρι Καβάλας, προχώρησαν οι Γιατροί του Κόσμου, συνεχίζοντας τις δράσεις τους για τα παιδιά με περιορισμένη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας.

Στις 14 Μαρτίου του 2022, η κοινωνία του Χρυσοχωρίου Καβάλας, αλλά και όλη η Ελλάδα, είχε συγκλονιστεί από τη δολοφονία μιας γυναίκας από τον 22χρονο εγγονό της.

Η φρικτή δολοφονία 83χρονης γυναίκας από τα χέρια του ίδιου της του εγγονού στο Χρυσοχώρι Καβάλας, είχε προκαλέσει σοκ τον Μάρτιο του 2022.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης 15 Μαρτίου  ο 23χρονος δράστης που τα ξημερώματα της Δευτέρας 14 Μαρτίου φέρεται να ξυλοφόρτωσε μέχρι θανάτου τη γιαγιά του  στο Χρυσοχώρι του Δήμου Νέστου. 

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς σε βάρος ενός 14χρονου ημεδαπού και δύο 13χρονων αλλοδαπών

Οι θεατές, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια παράσταση με ανατρεπτικό χιούμορ, σπαρταριστούς διαλόγους, ανατροπές και πολλές εκπλήξεις. Η παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» ανεβαίνει εκ νέου στην Καβάλα στις 12 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο Περιφ. Ενότητας Καβάλας (κτίριο Νομαρχίας)