Χρήστος Ποτόλιας

Για τα αδέσποτα στην Καβάλα και την ευθύνη που έχει η Δημοτική Αρχή μιλά ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Καβάλας, Χρήστος Ποτόλιας.

Ανοιχτή επιστολή προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Παναγιώτη Μαμτσαδέλη στέλνει ο Χρήστος Ποτόλιας για την καύση των σκουπιδιών.

Ανοιχτή επιστολή που αφορά τον τραυματισμό παιδιού σε παιδική χαρά του Δήμου Καβάλας, στέλνει ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Καβάλας, Χρήστος Ποτόλιας, στον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτη Μαμτσαδέλη.

Τους οδηγούς ταξί στηρίζει η Λαϊκή Συσπείρωση Καβάλας με επικεφαλής το Χρήστο Ποτόλια.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Καβάλας, Χρήστος Ποτόλιας ζητά η συναυλία της Στρατιωτικής Ακαδημίας των ΗΠΑ να ενταχθεί ως έκτακτο θέμα στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Προσαρμοσμένος στον ασφυκτικό αντιλαϊκό κορσέ της κεντρικής εξουσίας και αυξημένος κατά 6.099.796,99€ λόγω της αύξησης τελών και δικαιωμάτων, που θα πληρώσουν οι Καβαλιώτες

Την μονιμοποίηση εργαζόμενων των νομικών προσώπων που καταργήθηκαν ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση Καβάλας με επικεφαλής το Χρήστος Ποτόλιας.

«Είναι ολοφάνερο ότι εδώ και χρόνια επιχειρούν αστικά κόμματα και οι κυβερνήσεις τους με τις οδηγίες της Ε.Ε. την ολοκληρωτική μετατροπή του πολιτισμού σε εμπορεύσιμο προϊόν.»

Για την πρόταση της παράταξης 'ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ', που υιοθέτησε ο δήμαρχος για δημιουργία ιδιωτικού πανεπιστημίου στις εγκαταστάσεις του ΔΙΠΑΕ, μιλά ο επικαφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Καβάλας, Χρήστος Ποτόλιας.

Ανοιχτή επιστολή προς την πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας, κ. Θοδώρα Βαβαλέσκου και τα μέλη Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας, στέλνει ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Καβάλας, Χρήστος Ποτόλιας.

Ανοιχτή επιστολή στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, κ. Μαμτσαδέλη, στέλνει ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Καβάλας, Χρήστος Ποτόλιας.

«Παραπέρα ιδιωτικοποίηση του νερού με τις συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ (στα πρότυπα ηλ. ρεύματος, τηλεπικοινωνιών, σιδηροδρόμων) θηλιά στο λαιμό εργαζομένων και καταναλωτών.»

Ο Χρήστος Ποτόλιας και η “Λαϊκή Συσπείρωση Καβάλας”, πήραν την 6η θέση στις δημοτικές εκλογές για το Δήμο Καβάλας.

"Είμαστε η ομάδα που αντιστέκεται στις πολιτικές που ασκούνται" είπε κληθείς να σχολιάσει το αποτέλεσμα των εκλογών ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Καβάλας Χρήστος Ποτόλιας. 

Με ανακοίνωσή του ο Χρήστος Ποτόλιας ζητά από τους ψηφοφόρους που τον στήριξαν, στον δεύτερο γύρο να στείλουν μήνυμα καταδίκης, με λευκό ή άκυρο, στους δύο συνδυασμούς που συμμετέχουν.

Σε εξέλιξη οι αυτοδιοικητικές εκλογές σε όλη τη χώρα για την ανάδειξη των νέων διοικήσεων σε δήμους και περιφέρειες, από τις 7 το πρωί της Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2023.

Στη Δημοτική Κοινότητα Ζυγού έκανε περιοδεία ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”, Χρήστος Ποτόλιας.

Στις ερωτήσεις της συντακτικής ομάδας του KavalaNews για το πρόγραμμά του απαντά ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Χρήστος Ποτόλιας, επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Ποτόλιας, συνοδευόμενος από Δημοτικούς και Περιφερειακούς συμβούλους, βρέθηκαν χθες 28/09/2023 στις ανατολικές συνοικίες της πόλης.

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο, μιλά ο Χρήστος Ποτόλιας.

Για την έλλειψη προσωπικού στο δήμο Καβάλας μιλά ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Χρήστος Ποτόλιας.

Σε 4 από τους 6 εναπομείναντες συνδυασμούς μεταπήδησαν συνολικά 16 μέλη της ομάδας Κλειτσιώτη, μετά την αποχώρηση του τελευταίου από την εκλογική κούρσα για το δήμο Καβάλας.

Στην επόμενη συνεδρίαση εισάγεται θέμα για “Μείωση ή απαλλαγή από τα τέλη καθαριότητας σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες για το έτος 2023”.

Συνεδρίαση της Λαϊκής Συσπείρωσης 13-15 Μαΐου 2023.

Σελίδες