Χάρης Παλτόγλου

Η Ελληνική αποστολή, με προπονητή τον Παλτογλου Χάρη, θα απαρτίζεται από 100 επίλεκτους αθλητές της Ένωσης Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδος, οι οποίοι έχουν καταταγεί πρώτη στις κατηγορίες τους.

Το 16ο Kids Open Tae kwon do Καβάλας, θα διεξαχθεί στο κλειστό της Καλαμίτσας, στις 18 Φεβρουαρίου και την Τετάρτη (14/02), έγινε μία συνέντευξη Τύπου στο δημαρχείο της Καβάλας για τη διοργάνωση.

Στην Καβάλα εδρεύει ο μοναδικός σύλλογος ξιφασκίας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, χάρις στην πρωτοβουλία του αθλητικού συλλόγου Ταεκβοντό Καβάλας, που εξελίσσεται και επεκτείνεται, προσθέτοντας στην οικογένειά του αυτό το συναρπαστικό Ολυμπιακό άθλημα.

Ασκήσεις επίδειξης των αθλημάτων της Ξιφασκίας και του Ταεκβοντό πραγματοποιήθηκαν στον προαύλιο χώρο του Ναυτικού Μουσείου Καβάλας, στο πλαίσιο της εβδομάδας "WEEK SPORTS". 

Ο Προπονητής του Ταεκβοντό Πλατόγλου Χάρης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο 14ο ΗΕΡΕΥΑ OPEN Sofia

“Το όνειρο μου και η ζωή μου είναι το ταεκβοντό, η ξιφασκία ήταν ένα άθλημα που ήθελα από μικρός να το δω, μου άρεσε η διαδικασία με το σπαθί και τη στολή. Είναι πολύ κοντά στο ταεκβοντό, γιατί έχει την αντίληψη, έχει την έκρηξη, έχει κάτι το συναρπαστικό”, ανέφερε μεταξύ άλλων, ο προπονητής του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, Χάρης Παλτόγλου, στον Αποστόλη Μπαμπατζίκο και την εκπομπή “3ο ημίχρονο” στο KavalaNews 102,8.

Ο προπονητής του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας, Χάρης Παλτόγλου, ετοιμάζεται να δημιουργήσει έναν ακόμη σύλλογο στην πόλη για να αναπτυχθεί περισσότερο ο αθλητισμός.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας συμμετείχε με τρεις αθλητές στο Πανελλήνιο προκριματικό πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων, που διεξήχθη στην Αθήνα στις 29 και 30 Ιουνίου στο κλειστό του ΟΑΚΑ, και είχε πολύ καλή παρουσία.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας, θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο προκριματικό πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων, το οποίο θα διεξαχθεί στις 29 και 30 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ).

Την Κυριακή (14/05) διεξήχθη το 15ο Kids Open Ταεκβοντό Καβάλας στο κλειστό γυμναστήριο “Αλεξάνδρα Δημόγλου” στην Καλαμίτσα με πολλές συμμετοχές.

Το δεύτερο προκριματικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ για το 2023 με σκοπό τη συγκρότηση κλιμακίων για το 2024, διεξήχθη στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης. Ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας είχε σημαντικές διακρίσεις και κατέκτησε 10 μετάλλια.

Την Πέμπτη (23/03) ο Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας φιλοξένησε ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus με θεματολογίες σχετικές με την ανάπτυξη δεξιοτήτων σε συνδυασμό με τον αθλητισμό και με την κοινωνική και εκπαιδευτική αξία της ευρωπαϊκής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Τη Δευτέρα (20/03) μαθητές και εκπαιδευτικοί από σχολεία 8 διαφορετικών χωρών μαζί με το 2ο ΕΠΑΛ Καβάλας βράβευσαν στο Δημαρχείο της Καβάλας τους Αλεξάνδρα Δήμογλου, Ανθή Καραγιάννη και Χάρη Παλτόγλου για την προσφορά τους στον αθλητισμό.

Στο πρώτο προκριματικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ για το 2023 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης με σκοπό τη συγκρότηση κλιμακίων για το 2024, ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας κατέκτησε 10 μετάλλια.

Την Παρασκευή (27/01) ο προπονητής του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας Χάρης Παλτόγλου, βράβευσε τον δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη και τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολο Μουμτσάκη, για την προσφορά τους στον σύλλογο.

Ο προπονητής του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας Χάρης Παλτόγλου θα είναι για μία ακόμη χρονιά ένας εκ των προπονητών της ΕΤΑΒΕ.

Με πολλές διακρίσεις και εμπειρίες για τους μαθητές του Αθλητικού Συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας ολοκληρώνεται μία δύσκολη αγωνιστική χρονιά.

Συνολικά 12 μετάλλια κατέκτησε ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας στο Διασυλλογικό προκριμα

Για το Ταλίν της Εσθονίας ομάδα αναχωρεί την Κυριακή 22 Αυγούστου η Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών – Γυναικών για το Πανευρωπαϊκό

Επίσημος προπονητής της Εθνικής στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Νέων στο Ταλίν της Εσθονίας, ο Χάρης Παλτόγλου.

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό περνάει σε μία νέα εποχή  πού στόχο  έχει την ανάπτυξη του αθλήματος για την προβολή του», δηλώνει ο δάσκαλος του Αθλητικού Συλλόγ

Την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εξασφάλισαν οι αθλητές του ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας Γιώργος Λαμπαδίτης και Πασχάλης Ιωάννου κατά τη διάρκεια των Προκριματικών αγώνων που πραγματοποιήθηκαν με