το χαμόγελο του παιδιού

Ο ζωγράφος Γιάννης Κανίογλου ζωγράφισε ξανά, όπως είχε κάνει το 2019, το σπίτι του “Χαμόγελου του Παιδιού”, γεμίζοντας με όμορφα χρώματα τις ζωές των παιδιών.

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από την πρωτοβουλία που είχε ο ΑΟΚ πριν λίγες ημέρες, δόθηκαν στο “Χαμόγελο του Παιδιού”. Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, παραγόντων αλλά και παλαιμάχων παρέδωσε τα αγαθά το πρωί της Δευτέρας (19/12).

Ο ΑΟΚ καλεί τους φιλάθλους της ομάδας, αθλητές και προπονητές και προσωπικό να στηρίξουν την προσπάθεια συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Απάντηση στο δημοσίευμα της εφημερίδας που αναφέρθηκε σε υπόθεση κακοποίησης στο σπίτι της Νέας Ηρακλείτσας δίνει το «Χαμόγελο του Παιδιού» με μια εκτενή ανακοίνωσή του...

Για έρευνα που είναι σε εξέλιξη σχετικά με κακοποίηση παιδιού στο «σπίτι» του «Χαμόγελου του Παιδιού» στη Νέα Ηρακλείτσα κάνει λόγο η εφημερίδα «Το Βήμα»...

Το Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέπτεται την Ελευθερούπολη για μια διπλή δράση Πρόληψης για μικρούς και μεγάλους

Σύμφωνο Συνεργασίας υπέγραψαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο Θόδωρος Μουριάδης απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο του «Χαμόγελου» Κώστα Γιαννόπουλο τόνισε πως «αυτοί που βγάζουν τους νόμους θα πρέπει να μην βλέπουν “στεγνά” τα πράγματα, και να δίνουν σημασία στην αγάπη που προσφέρετε στα παιδιά κι όχι αν οι τουαλέτες είναι λιγότερες από όσες ορίζει ο νόμος. 

44.000 υπογραφές έχουν συγκεντρωθεί μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής (22/5) στο ψήφισμα για

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, επικεφαλής του «Χαμόγελου» άφησε ευθ

Εκστρατεία Συγκέντρωσης Ειδών Πρώτης Ανάγκης πραγματοποιείται στα 14 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας παν

Η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας και το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας

Για μία ακόμα χρονιά οι Πρόσκοποι Καβάλας ένωσαν τις δυνάμεις τους με το Χαμόγελο του παιδιού και κατάφεραν να συγκεντρώσουν τις χριστουγεννιάτικες κάρτες για το υγειονομικό προσωπικό Covid των νοσοκομείων ΑΜΘ.Αν τύχει κάποιος από εσάς να λάβει μία χριστουγεννιάτικη κάρτα από κάποιον άγνωστο… να ξέρει ότι υπάρχουν άνθρωποι που φέτος στις γιορτές τον σκέφτονται!

Οι Μαντώ Γαστεράτου, Ζωή Κρονάκη, Βάσω Κολλιδά και Έλενα Χαραλαμπούδη και το ΥouTube κανάλι τους «5 Minute Mum» σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σχεδίασαν την καμπάνια "ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΧΙ"

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020, η τελετή ονοματοδοσίας του Σπιτιού του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας σε “Nelson Mandela Home” και η τελετή μετονομασίας της οδού Σωκράτους, όπου βρίσκεται το Σπίτι, σε «Οδός Νέλσον Μαντέλα».

H νέα δωρεάν εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα Missing Alert App, που βοηθά στον ταχύτερο εντοπισμό των εξαφανισμένων ατόμων στην χώρα μας, είναι από σήμερα διαθέσιμη για το κοινό.

Τη νέα καινοτόμα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, Missing Alert App, που βοηθά ώστε όλοι να μπορούν να συμβάλλουν στον ταχύτερο εντοπισμό αγνοουμένων με τη βοήθεια της τεχνολογίας, παρουσίασαν σήμερα ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και η COSMOTE

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, το γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και τον Δήμο Παγγαίου, προσκαλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στη δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας που πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 29 Απριλίου 2020 στην Πλ. Νικοτσαρά στην Ελευθερούπολη Καβάλας.

Διαδικτυακή ενημέρωση και χρήσιμες οδηγίες για τον κορωνοϊό έδωσε στα παιδιά από το "Χαμόγελο του παιδιού" της Καβάλας μέσω skype ο γιατρός Αλέξης Πολίτης. Για τη διαδικτυακή αυτή συνάντηση για τα παιδιά ενημέρωσε ο ίδιος μέσα απο το λογαριασμό του στο facebook ο οποίος έγραψε:

"Μαμά θα πεθάνεις από τον κορωνοϊό;" 

 

"Ο παππούς και η γιαγιά κινδυνεύουν;" 

 

Η γραμμή συμβουλευτικής υποστήριξης 116111 από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι εδώ 24 ώρες καθημερινά, δωρεάν και ανώνυμα για να συζητήσετε με ψυχολόγους ότι απασχολεί εσάς και τα Παιδιά σας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» για μια ακόμα χρονιά, διοργανώνει πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τα παιδιά των οικογενειών που αδυνατούν να καλύψουν τ

Η Ανέλια Β. έχει ύψος 1,60 μ., έχει 50 κιλά βάρος, έχει μαύρα κοντά μαλλιά και καστανά μάτια.  Η Ανέλια Β. φορούσε μαύρο τζιν σορτσάκι, λευκό κορμάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Για 19η συνεχή χρονιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργάνωσε τη δράση «Καθαρίστε τη Μεσόγειο» στη Νέα Μάκρη, στη Θεσσαλονίκη, στην Κυλλήνη Ηλείας, στην Καβάλα, και στα Χανιά με τη συμμετοχή μαθητών, εκπαιδευτικών, γονέων, φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, χορηγών και εθελοντών.

25 Μαΐου: Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενώνει δυνάμεις σε Ελλάδα και εξωτερικό για την ενίσχυση της προστασίας όλων των παιδιών θυμάτων εξαφάνισης

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενόψει Πάσχα και για μία ακόμη χρονιά, ενημερώνει τα παιδιά τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για τους τεράστιους κινδύνους που εγκυμονεί η χρήση κροτίδων και βεγγαλικών από ανήλικους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος το Πάσχα, προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να επισκεφτούν το πασχαλινό bazaar της Καβάλας που διοργανώνεται στις 23 και 24 Απριλίου στο Νοσοκομείο Καβάλας ώρα 9:00-17:00

 

Ολοένα και αυξάνονται τα κρούσματα οικονομικής εκμετάλλευσης του ονόματος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Περιφέρεια Αν.

Κρούσματα εκμετάλλευσης του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με ανακοίνωση της δομής. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Σελίδες