Γιώργος Καρατσιουμπάνης

γράφει ο 

Γιώργος Καρατσιουμπάνης*

Ο Γιώργος Καρατσιουμπάνης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση του ενημερώνει πως είναι μέσα στα άτομα που αποχωρούν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για το συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία όπου παρέστη ο ίδιος εκπροσωπώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στον KavalaNews 102,8 και τον Τάσο Αποστολίδη, ο Γιώργος Καρατσιουμπάνης, που είναι μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του κόμματος της ευρωπαϊκής αριστεράς.

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα το 38ο Συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος της Τουρκίας (CHP).

Θετικός ήταν ο απολογισμός της επίσκεψης της Έφης Αχτσιόγλου στην Καβάλα, σύμφωνα με το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Γιώργο Καρατσιουμπάνη.

Δήλωση του Γιώργου Καρατσιουμπάνη, μέλους της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Την αποχώρησή του από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική περιφέρεια Καβάλας έκανε γνωστή ο Γιώργος Καρατσιουμπάνης.

Δήλωση του Γιώργου Καρατσιουμπάνη, μέλους της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ - Υποψήφιος βουλευτής Καβάλας:

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη των φυλετικών διακρίσεων στις 21 Μαρτίου, ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με τον ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καρατσιουμπάνης εκφράζει τις δικές του σκέψεις και απόψεις για τον ρατσισμό στις μέρες μας.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καρατσιουμπάνης σε δήλωση του ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ενωμένος και είναι προσηλωμένος στο στόχο της εκλογικής νίκης για να απαλλαγεί η χώρα από τη χειρότερη κυβέρνηση που είχε από την μεταπολίτευση και μετά.

Η Δήλωση του Γιώργου Καρατσιουμπάνη για την υποψηφιότητα του ως βουλευτής του Νομού Καβάλας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

Το μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, σε δήλωση του αναφέρει πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, διέσχισε το νομό Καβάλας για να πάει στη Θράκη, αγνοώντας εντελώς το δυτικό κομμάτι της Περιφέρειας της ΑΜΘ.

Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς αποτελεί

Στη Φλωρεντία της Ιταλίας βρέθηκε στις 11-12 Νοέμβριου το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής  του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργος Καρατσιουμπάνης.

Πληθαίνουν οι δηλώσεις συμπαράστασης προς το αίτημα του Γιάννη Βύζικα να μην μετακινηθεί από το κέντρο που βρίσκεται σήμερα στην άκρη της πλατείας το άγαλμα του Καπνεργάτη.

Δήλωση του μέλους Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργου Καρατσιουμπάνη με αφορμή το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Δήλωση του Γιώργου Καρατσιουμπάνη, μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπήθηκε στη διάσκεψη από τον Γιώργο Καρατσιουμπάνη, μέλος της Κεντρική Επιτροπής.

Τον 5ο άξονα του πορίσματος της Διαπεριφερειακής και Διασυνοριακής Επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης που προτείνει τη δημιουργία γραφείου της περιφέρειας ΑΜ-Θ στις Βρυξέλλες σχολιάζει με ανάρτησή του το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καρατσιουμπάνης.

Δήλωση Γιώργου Καρατσιουμπάνη για την ομιλία του Νίκου Παναγιωτόπουλου στο συνέδριο του Economist. "Καλωσορίζω τον Νίκο Παναγιωτόπουλο στην λογική!
 

Στην ανακοίνωση του Μακάριου Λαζαρίδη σχετικά με το ποσοστό ανεργίας στο νομό Καβάλας απαντά το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καρατσιουμπάνης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Συγκεκριμένα ο κ. Καρατσιουμπάνης αναφέρει: 

Την δήμαρχο και τους εργαζόμενους σε Υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας επισκέφθηκε, σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμε

Σχεδόν έτοιμο είναι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για το νομό Καβάλας, τουλάχιστον ως προς την πρώτη τετράδα της λίστας, δηλαδή τον ανώτατο αριθμό βουλευτών που μπορεί να εκλέξει το κόμμα στο νομό.

Στα πλαίσια συνέντευξης στο βελγικό τηλεοπτικό κανάλι Tele Bruxelles, ο Καβαλιώτης στην καταγωγή, Γιώργος Καρατσιουμπάνης, συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Βελγίου και μέλος της γραμματείας του τμήματος ευρωπαϊκής πολιτικής του κόμματος δήλωσε...