Φώτης Κουβέλης

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Ναυτιλίας Φώτης Κουβέλης είπε ότι οι υποπαραχωρήσεις προβλέπουν συνέργειες με ιδιώτες μόνο ανά τομέα κ

Τα λιμάνια Καβάλας και Αλεξανδρούπολης βγαίνουν ως «πακέτο» σε μια διπλή διαγωνιστική διαδικασία, αποτελώντας τα πρώτα περιφερειακά λιμάνια στα οποία θα «μπουν» ιδιώτες.

Ημερίδα ενημέρωσης και προετοιμασίας των Φορέων Διοίκησης και Εκμετάλλευσης Λιμένων (ΦΔΕΛ) πραγματοποιήθηκε σήμερα, 04 Φεβρουαρίου 2019, στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με πρωτοβο

Ο σύνδεσμος μεταλλευτικών επιχειρήσεων επισημαίνει ότι σημαντικές  επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδος με ηγετικό ρόλο στη διεθνή αγορά παραγομένων προϊόντων  χρησιμοποιούν  λιμάνια όπως του Βόλου  και της Καβάλας  για την διακίνηση τους  και ανατροπές  στο κόστος διακίνησης τους θα δημιουργήσουν προβλήματα.

 

Συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Μακεδονίας είχε στο πολιτικό του γραφείο στην Καβάλα ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ν. ΚαβάλαςΝίκος Παναγιωτόπουλος, την περασμένη Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018.