επιδότηση μισθολογικού κόστους

Η Oμοσπονδία Eπαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Καβάλας καλεί τα μέλη της καθώς και όλους τους δικαιούχους της επιδότησης του κόστους μισθοδοσίας  να υποβάλλουν αιτήσεις στα κατά τόπους γραφεία του ΟΑΕΔ.

 

Tα Επιμελητήρια της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης χαιρετίζουν την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης των υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας σχετικά με τις πληρωμές του 4 & 12%, λόγω παραγραφής των οφειλών του ΟΑΕΔ προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Με την έκδοση της προαναφερθείσας Κοινής Υπουργικής Απόφασης του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα και του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Ιωάννη Βρούτση διευκρινίζεται ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει αυτός ο συμψηφισμός μέσω του Ο.Α.Ε.Δ.  

Κονδύλι ύψους 150 εκατ. ευρώ από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης θα διατεθεί σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στις 5 λιγότερο ανεπτυγμένες περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων και η Περιφέρεια ΑΜΘ.

Επιστολή στον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη με θέμα την κατάρτηση του της επιδότησης του κόστους μισθοδοσίας έστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Άγγελος Τσατσούλης.

 

Αναδρομική υπαγωγή στον Κανονισμό De Minimis επιχειρήσεων της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που είχαν υπαχθεί στην διαδικασία επιδότησης μισθολογικού κόστους, ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, απατώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή Καβάλας, Νίκου Παπαναγιωτόπουλου