έκθεση ζωγραφικής

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου έγινα τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Εικαστική Περιπλάνηση 2024», που διοργανώνει η δημοτική παράταξη «Η Καβάλα Μπροστά», στον ισόγειο χώρο της Μεγάλης Λέσχης. 

Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής “Εικαστική Περιπλάνηση 2024”, που διοργανώνει η δημοτική παράταξη «Η Καβάλα Μπροστά», θα πραγματοποιηθούν στο ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης, την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 19.30.

Το τριήμερο 7-9 Ιουνίου ο Σύλλογος κατοίκων συνοικίας Νεάπολης θα διοργανώσει έκθεση ζωγραφικής στην Παλιά Μουσική στην Παναγία.

Έκθεση ζωγραφικής διοργάνωσε Φυσιολατρικός Σύλλογος Δήμου Παγγαίου PLANET μαζί με την καλλιτέχνη κ. Βικτώρια Αθανασιάδου

Έκθεση ζωγραφικής με αφορμή την παγκόσμια ημέρα γυναίκας θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου 2023, στην αίθουσα αμφιθεάτρου Φρίξου Παπαχρηστίδη, στο δημαρχείο Ελευθερούπολης.

Τα εγκαίνια της έκθεσης «Μαθήματα ζωής» του Γιάννη Ζαχαρόπουλου πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023 στο ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης Καβάλας.

Στις 5 Ιανουαρίου 2023 στις 19:30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης Ζωγραφικής Γιάννης Ζαχαρόπουλος "μαθήματα ζωής".

Οι Καβαλιώτες περιπλανήθηκαν εικαστικά μέσα από τα έργα των συμπολιτών τους ζωγράφων και διασκέδασαν με μουσική εμπνευσμένη από την Λατινική Αμερική.

Οι ζωγραφιές περίπου 200 παιδιών, που συμμετείχαν στο διαγωνισμό ζωγραφικής της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας, εκτέθηκαν την Παρασκευή 1 Ιουλίου σε ισόγεια αίθουσα της «Μεγάλης Λέσχης».

Το Ερευνητικό Κέντρο ΜΟΗΑ παρουσιάζει μια νέα έκθεση ζωγραφικής στο Μουσείο Μοχάμετ Άλι. Η ζωγράφος Λέλα Γράσου φιλοτεχνεί μια “Ωδή στην Παλιά Πόλη”, αποτυπώνοντας

Ο φωτογράφος Αντώνης Πασβάντης παρουσιάζει την Κυριακή 20 Ιουνίου στις 21:00 στον θερινό θερινό κινηματογράφο «Ζέφυρο» την φωτογρ

Την δική του έκθεση ζωγραφικής παρουσίασε την Τετάρτη (9/6) στην πλατεία Καπνεργάτη, ο μαθητής του 1ου Ειδικού Δημοτικού σχολείου Καβάλ

Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και Θάσου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό – Καλλιτεχνικό Σύλλογο Γυναικών Ζωγράφων Καβάλας και με τοπικούς εικαστικούς ζωγράφους, προχώρησαν στην τοποθέτηση πινάκων ζωγραφικής στους κοινόχρηστους χώρους του κτιρίου του Διοικητηρίου της Καβάλας

Ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας και την Δημωφέλεια, παρουσιάζει την πρόσφατη δουλειά του ζωγράφου Κώστα Καμαργιάνη.

 

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι, για όσους δεν με γνωρίζουν είμαι η Έφη Αλεξανδρή κια σας υποδέχομαι στη πρώτη μου έθεση ζωγραφικής με τίτλο "Πρωτόλεια" 

την οποία αφιερώνω στην πόλη που γεννήθηκα, την Καβάλα. 

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση ετοιμάζει το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου σε ζητήματα που αφορούν την ένταξη προσφύγων και μεταναστών.

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, ο ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ και ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ διοργανώνουν ομαδική έκθεση με τίτλο "Τα Καΐκια που Πληγώναμε".

Εγκαινιάζεται την Τετάρτη 22 Αυγούστου στις 9:00 στο καφέ Παλλάδιο η έκθεση του Μοχαμάντ Σουλειμάν, πρόσφυγας κατάγεται από το Πακιστάν. 

Ο σύλλογος φίλων διατήρησης παλαιών αντικειμένων στο πλαίσιο της δράσης του, παρουσιάζει στην Καβάλα, τον εικαστικό Αστέρη Γκέκα στην έκθεσή του KAVALA INSTALLATION (ζωγραφική και κατασκευές), στο χώρο του Συλλόγου: Ομονοίας 76 και Φιλώτα 1, (2ος όροφος), με Ελεύθερη Είσοδο.