Έφη Αχτσιόγλου

Τις προτάσεις της για τον τρόπο που ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ανασυγκροτηθεί και να ανακάμψει εξέφρασε από την Καβάλα η υποψηφια για την προεδρία του κόμματος Έφη Αχτσιόγλου το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουλίου.

“Χρειαζόμαστε έναν νέο ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεσματικό και μεθοδικό, ικανό να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις. Στη διαδρομή αυτή δεν ξεκινάμε από το μηδέν” τόνισε.

Σε Τριήμερο Εθνικό Πένθος έως και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 16 Ιουνίου η χώρα μας για τα θύματα του τραγικού ναυαγίου ανοιχτά της Πύλου.

Δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου, βουλευτή Επικρατείας και τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Ο κ. Βρούτσης πρώτα κατήργησε κρυφά και σαν τον κλέφτη -όπως συνηθίζει- τις μειωμένες εισφορές που δικαιούνταν οι εργαζόμενες μητέρες

Η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, υπέγραψε την απόφαση έναρξης υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα στήριξης «εγκλωβισμένων» εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα.

 

Μείωση της τάξης του 8% έχει καταγράψει η ανεργία στη χώρα μας το 2018 σε σχέση με το 2014 σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Εργασίας τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Η yπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου έκανε αποδεκτή τη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους αναφορικά με