Δημοτικό Συμβούλιο

Δριμύτατη κριτική στη διοίκηση Μουριάδη άσκησε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Εριφυλλίδης με αφορμή τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, τον οποίο καταψήφισε.

Ανακοίνωση για την αποχή της από το Δημοτικό Συμβούλιο στις 6 Φεβρουαρίου 2024 εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Θάσου. 

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου από το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας η αύξηση των ανταποδοτικών τελών.

Το ψήφισμα των 27 φορέων της Θάσου σχετικά με τη διακοπή λειτουργίας του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στα Λιμενάρια στηρίζει Λαϊκή Συσπείρωση Θάσου.

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου 2023, ενώπιον του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, η ορκωμοσία στο Δήμος Καβάλας.

Εκτάκτως συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023, με αφορμή τον θάνατο του Βασίλη Καρρά.

Τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων και των Προέδρων και Μελών των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Καβάλας

Την Κυριακή 17, Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας του δημάρχου των δημοτικών και τοπικών συμβουλίων του Δήμου Παγγαίου.

Επανεκλέχθηκε τη δεύτερη Κυριακή (15/10) ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, επικεφαλής της παράταξης «Σύγχρονος Δήμος» με ποσοστό 56%.

Παράταση μέχρι τον Ιούνιο του 2024 πήρε το έργο της ανάπλασης στην πλατεία Καπνεργάτη με απόφαση που πήρε το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας στη συνεδρίασης της Τετάρτης 14 Ιουνίου.

Για τα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα στο δημοτικό συμβούλιο μιλά ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Χρήστος Ποτόλιας.

Στο δήμαρχο Καβάλας απευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας για τον καυγά που ξέσπασε στο δημοτικό συμβούλιο.

Άγριος καυγάς μέσα στο δημοτικό συμβούλιο στην συνεδρίαση της Πέμπτης 9 Μαρτίου μεταξύ του δημάρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη και του δημοτικού συμβούλου της Συμπαράταξης Πολιτών Σωτήρη Σωτηριάδη.

Στη συνεδρίαση που έγινε δια περιφοράς σήμερα το πρωί της Τρίτης 6 Δεκεμβρίου την πρόταση καταψήφισε η αντιπολίτευση. Διαφώνησε με τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας με τον ιδιώτη.

Ερώτηση εκτός ημερήσιας διάταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου

Η μεγάλη και ξαφνική (;) ένταση στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, με πρωταγωνιστές το Δήμαρχο και επικεφαλής δημοτικής παράταξης

«Έχω προκληθεί πολλές φορές αδίκως…λέγοντάς με ανίκανο και ότι έχω φάει τα λεφτά του Δήμου», είπε στον KavalaNews 102,8 ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης.

Για την ουσιαστική και ολοκληρωμένη πληροφόρηση όλων των συνδημοτών μου, παραθέτω τα παρακάτω αληθινά περιστατικά που έγιναν κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας της 27ης Οκτωβρίου 2022: 

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη στις 7:00 το απόγευμα της Δευτέρας 29 Αυγούστου το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας.

Την Κυριακή (9/1), στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θάσου, πραγματοποιήθηκε η εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της

Σε ευρεία αντικατάσταση και  ανακατανομή ρόλων προέβη ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης

 

Συνεδριάζει δια ζώσης το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας την Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 10.00 π.μ στο κτίριο της Μεγάλης Λέσχης με θέμα ημερήσιας διάταξης «Εκλογή μελών προεδρείου, οικονομικής επιτροπής και επιτροπής ποιότητας ζωής», σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 64, 67 και 74 του ν. 3852/2010 (Α ́87).

Δεν στηρίχθηκε από τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας η πρότασης Λαϊκής Συσπείρωσης για στήριξη προς τους εργαζόμενους στα Πετρέλαια

Έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας ζητά ο δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Χρήστος Ποτόλιας, για τις εξελίξεις στα

«Ο δήμαρχος τελικά ανέλαβε όλο το “βάρος” της απάντησης και για λογαριασμό όλων των άλλων παρατάξεων στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο (25/10), οι

Στις δια ζώσης συνεδριάσεις επιστρέφει από την επόμενη συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας οι οποίες θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα εκδηλώσεων της δημοτικής βιβλιοθήκης. 

Στη διαδικασία συλλογής των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης των δημοτικών συμβούλων βρίσκεται ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας προκειμένου να επανέλθουν οι δια ζώσης συνεδριάσεις οι οποίες θα γίνονται στην αίθουσα εκδηλώσεων της δημοτικής βιβλιοθήκης. 

Συνεδριάζει εκτάκτως την Παρασκευή 6 Αυγούστου με τηλεδιάσκεψη το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας με θέμα τις εξελίξεις στην ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα. Το κατεπείγον της συνεδρίαση συνίσταται στις εξελίξεις που υπάρχουν για την πορεία της ομάδας

Σελίδες