Δημοτική Θεατρική Ομάδα Λιμένα

Τη θεατρική παράσταση “Φιλιώ” θα παρουσιάσει η Δημοτική Θεατρική ομάδα του Λιμένα Θάσου.

Την Παρασκευή (29/03) στις 20:00 το απόγευμα, η Δημοτική Θεατρική ομάδα του Λιμένα, θα παρουσιάσει την παράσταση “Φιλιώ”, στο Δημοτικό Θέατρο Χρυσούπολης.

Την Τετάρτη (06/03), η Δημοτική Θεατρική ομάδα του Λιμένα, θα παρουσιάσει την παράσταση “Φιλιώ”, στις αποθήκες Μεταλλείων.

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για το 2024 πραγματοποίησε η Δημοτική Θεατρική ομάδα Λιμένα Θάσου

Η δημοτική θεατρική ομάδα του Λιμένα επανέρχεται με μία νέα παράσταση, η οποία ονομάζεται «Βότκα Μολότοφ» σε σκηνοθεσία της Αμάντας Καταρτζή. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δει την παράσταση από τις 8 έως 12 Μαΐου. 

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η θεατρική παράσταση «ΦΙΛΙΩ η Μικρασιάτισσα» τον περασμένο Νοέμβριο, η δυναμική θεατρική ομάδα του Λιμένα επανέρχεται με τη νέα παράσταση, «Βότκα Μολότοφ» σε σκηνοθεσία της Αμάντας Καταρτζή.

Η Δημοτική Θεατρική Ομάδα Λιμένα Θάσου της ΔΗ.ΚΕ.Θ του Δήμου Θάσου παρουσιάζει στα πλαίσια των 100 χρόνων μνήμης Μικράς Ασίας 1922 -2022, το έργο "Φιλιώ"

Η ΔΗΚΕΘ τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του covid-19 ξεκινά από τις 10 Οκτωβρίου 2020 τις εγγραφές στα (παιδικά – εφηβικά) τμήματα της Παιδικής Θεατρικής Σκηνής, με την επιμέλεια της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας  και Συντονίστριας της παιδικής θεατρικής σκηνής κ. Στέλλας Φουρναράκη.

Μετά τη Θάσο και την Κύπρο το θεατρόφιλο κοινό της Καβάλας θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το Σάββατο 19 Μαΐου στις 20:00 στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας τη νέα θεατρική παραγωγή της Δημοτικής Θεατρικής Σκηνής Λιμένα Θάσου «Γαμήλιο Θάσου» σε σκηνοθεσία Δέσποινας Πανταζή.

Γυναικεία υπόθεση είναι η νέα δουλειά της Δημοτικής Θεατρικής Σκηνής Λιμένα που θα απολαύσουμε στις 12 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Καλογερικό του Λιμένα. Έξι γυναίκες της θεατρικής ομάδας, ξεδιπλώνουν και πάλι το ταλέντο τους με την καθοδήγηση της Δέσποινας Πανταζή, η οποία υπογράφει τη σκηνοθεσία του έργου

Την κωμωδία του Δημήτρη Μαθόπουλου «Ελένη» παρουσιάζει στις 29 Αυγούστου η Δημοτική Θεατρική Ομάδα του Λιμένα στις 21:00 στο υπαίθριο θεατράκι του Καζαβιτίου. Πρόκειται για μια παρωδία του γνωστού έργου του Ευριπίδη «Ελένη» που για πρώτη φορά παρουσιάζεται στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία της Δέσποινας Πανταζή