ΔΕΔΑ

Εργασίες κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ στην πόλη της Καβάλας, για το χρονικό διάστημα από 16.02.2024 έως 29.02.2024

Προγραμματισμός εργασιών κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ στην πόλη της Καβάλας, για το χρονικό διάστημα από 01.02.2024 έως 15.02.2024

Μέχρι το 2027 προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί το έργο επέκτασης δικτύου διανομής φυσικού αερίου στις περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Σέκερη, εξαιτίας εργασιών εγκατάστασης δικτύου αγωγών φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ (23.01.2024 - 03.02.2024)

Προγραμματισμός των εργασιών κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ στην πόλη της Καβάλας, για το χρονικό διάστημα από 16.01.2024 έως 31.01.2024

Από την 1η Ιανουαρίου του 2024, έως τις 15 του ίδιου μήνα, τα συνεργεία της ΔΕΔΑ θα πραγματοποιήσουν εργασίες εκσκαφής, εγκατάστασης αγωγού, επίχωσης και ασφαλτικής αποκατάστασης σε περιοχές της Καβάλας.

Εκτελούνται έργα φυσικού αερίου στα σημεία των οδών Κομνηνών 9, Φιλίππου 18 και Βενιζέλου 42.

Τον Προγραμματισμό των εργασιών κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ από 01.11.2023 έως 15.11.2023, ανακοίνωσε ο Δήμος Καβάλας.

Η ΔΕΔΑ από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, δίνει φυσικό αέριο στην Καβάλα και ενημέρωσε το

Εγκαινιάστηκε σήμερα το μεσημέρι ο σταθμός διανομής που συνδέει την πόλη της Καβάλας με το εθνικό σύστημα φυσικού αερίου.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Παλαιολόγου και Αστεριάδη ανακοίνωσε ο δήμος Καβάλας.

Εργασίες για την εγκατάσταση δικτύου φυσικού αερίου πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Καβάλα κατά το χρονικό διάστημα 01-15 Ιανουαρίου 2023.

Η ΔΕΔΑ εφιστά την προσοχή των πολιτών για την αποφυγή εξαπάτησής τους από επιτήδειους οι οποίοι προφασίζονται συνεργασία με τη ΔΕΔΑ προκειμένου να αναλάβουν εργασίες που σχετίζονται με την εσωτερική εγκατάσταση του φυσικού αερίου με σκοπό την αποκόμιση προσωπικού οφέλους.

Πολλά προβλήματα δημιούργησε η έντονη βροχόπτωση που έπληξε την πόλη της Καβάλας το απόγευμα της Πέμπτης 24 Αυγούστου στην οδό Κολοκοτρώνη.

Επιδότηση που θα φτάνει τα 1.200 ευρώ θα δοθεί στους πρώτους 700 που θα κάνουν αίτηση για φυσικό αέριο στην Καβάλα, σύμφωνα με τον Συντονιστή Διευθυντή Εμπορικών Δραστηριοτήτων της ΔΕΔΑ, Δημήτρη Αυλωνίτη.

Τα έργα φυσικού αερίου ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα στην πόλη της Καβάλας και με αυτή τη

Τα εγκαίνια του πρώτου ολοκληρωμένου υπαίθριου γυμναστήριου στην Καβάλα, με πρωτοβουλία της Δημόσιας Επιχείρησης

Ένα βήμα πριν την υλοποίηση των πρώτων πιλοτικών έργων διανομής βιομεθανίου στην Ελλάδα βρίσκεται η ΔΕΔΑ, η οποία σήμερα κατέθεσε αίτηση στη Ρυθμι

Στην Καβάλα βρέθηκε την Παρασκευή (1/10) ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΔΑ, Μάριος Τσάκας και κλιμάκιο στελεχών της

Στην Καβάλα βρέθηκε ο πρόεδρος της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) Βασίλης Κοτρώνης όπου είχε συναντήσεις με μηχανικούς στα γρ

Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων φυσικού αερίου στην Καβάλα. Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022 θα έχουμε τις πρώτες συνδέσεις στην πόλη της Καβάλας. Αυτό δήλωσε στον KavalaNews 102.8 ο διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ, Μάριος Τσάκας, ενώ μέσα στον Οκτώβριο αρχίζουν τα σκαψίματα. 

Επίσκεψη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα πραγματοποιήσουν την επόμενη εβδομάδα, από τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 έως και την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021, ο Διευθύνων Σύμβουλος

«Οι εργασίες για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στην Αλεξανδρούπολη, στην Κομοτηνή, στην Ξάνθη και στη Δράμα θα ξεκινήσουν στις αρχές

Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) κ. Μάριο Τσάκα είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή.

 

Μια νέα περίοδος υλοποίησης σημαντικών υποδομών φυσικού αερίου σε δεκάδες πόλεις της ελληνικής περιφέρειας ξεκινά με το φιλόδοξο Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2020-2024 της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ),  συνολικού ύψους 300 εκατ. ευρώ. Στις αρχές του 2021 οι εργασίες κατασκευής δικτύων στην Καβάλα.

 

Ο σχεδιασμός της ΔΕΔΑ για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προβλέπει, επίσης, την ανάπτυξη δικτύων διανομής φυσικού αερίου στην Ορεστιάδα και την Καβάλα  για τις οποίες τα έργα θα δημοπρατηθούν εντός του Νοεμβρίου 2020

Τα έργα της ΔΕΔΑ στις έξι πόλεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναισυνολικού προϋπολογισμού 56,6 εκατ. ευρώ και προβλέπουν έως το 2024: Την κατασκευή συνολικά 496 χιλιομέτρων δικτύων φυσικού αερίου μέσης και χαμηλής πίεσης.

Σελίδες