δασάκι Παναγούδας

Αυτοψία στο δασάκι της Παναγούδας έκανε το πρωί της Τετάρτης 14 Ιουλίου ο επικεφαλής του ομίλου "Η Καβάλα Μπροστά", Γιάννης Εριφυλλίδης συνοδευόμενος από το μέλος της ομάδας Γιάννη Γκίκα.

Οι έντονες βροχοπτώσεις το τελευταίο διάστημα όπως φαίνεται είναι και η αιτία για την εκρίζωση ενός δέντρου μέσα στο δασάκι της Παναγούδας στην Καβάλα. Το δέντρο έχει πέσει μέσα στο γήπεδο του βόλεϊ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο χώρος από τον κόσμο που θέλει να αθληθεί. 

Μικρής έκτασης πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 1 Ιουλίου 2018 τόσο στην περιοχή του Αγίου Λουκά σε οικόπεδο κοντά στο ΤΕΙ Καβάλας όσο και στο Δασάκι της Παναγούδας.

Ο Δήμος Καβάλας συμμετέχει για 5η συνεχή χρονιά στην πανελλήνια δράση καθαρισμού «Let’s do it Greece» την ερχόμενη Κυριακή 17 Απριλίου με ώρα έναρξης τις 10:00πμ. Για ακόμη μία χρονιά συντονιζόμαστε σε πανελλαδικό επίπεδο μαζί με εθελοντές, οργανισμούς, φορείς και συλλόγους από όλη την Ελλάδα, με στόχο τον καλλωπισμό και ευπρεπισμό του Δήμου Καβάλας