Αστυνομία Καβάλας

Το ΠΑΣΟΚ Καβάλας με ανακοίνωση του έδειξε την έντονη δυσαρέσκεια του για την απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, να αποσπαστούν, για 3 μήνες, 29 αστυνομικοί από την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας σε αυτή της Θεσσαλονίκης. 

 

Τελετή τελετή παράδοσης - παραλαβής καθηκόντων Διευθυντή Αστυνομίας Καβάλας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024.

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε την Παρασκευή (24/11).

Ανακοινώθηκε η έκδοση διαταγής για ένταξη του γενικού νοσοκομείου Καβάλας στο σύστημα επιτήρησης στόχων της αστυνομικής διεύθυνσης Καβάλας.

Μία καταδίωξη που άρχισε στην Εγνατία οδό ολοκληρώθηκε στο κέντρο της Καβάλας, την Τρίτη (31/10).

Το πρωί της Τετάρτης (23/08), ένας άνδρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με ηλικιωμένη γυναίκα στην Καβάλα και προσποιούμενος τον αστυνομικό, υπό το πρόσχημα ότι προτίθενται να υποθάλψει συγγενικό της πρόσωπο το οποίο έχει προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, την έπεισε να τοποθετήσει σε αυλή εκκλησίας μία σακούλα που περιείχε χρηματικό ποσό, τιμαλφή και λίρες.

Το Σάββατο (19/08), συνελήφθη στην Εγνατία οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης, ένας διακινητής που οδηγούσε αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή και μετέφερε παράνομα στη χώρα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Τρεις συλλήψεις στην Καβάλα και άλλες 11 σε όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη έγιναν από τις 26 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου, για διακίνηση ναρκωτικών.

Δύο διακινητές μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν στην Καβάλα τη Δευτέρα (31/07). 

Αστυνομικοί της Καβάλας, βρήκαν ένα αυτοκίνητο τη Δευτέρα (10/07), που είχε κλαπεί στην Αθήνα πριν λίγες ημέρες.

Το βράδυ της Τετάρτης (05/07), συνελήφθη στην Εγνατία οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης, ένας αλλοδαπός διακινητής, διότι μετέφερε με το αυτοκίνητο του παράνομα στη χώρα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Δέκα άτομα συνελήφθησαν σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από τις 21 έως και τις 28 Ιουνίου και σε βάρος τους σχηματίσθηκαν εννέα ξεχωριστές δικογραφίες, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Tη Δευτέρα (26/06), για μία ακόμη ημέρα, είχαμε σύλληψη στην Καβάλα για διακινητή μη νόμιμων μεταναστών.

Το βράδυ της Παρασκευής (23/06), στην Εγνατία οδό Ξάνθης - Καβάλας, συνελήφθη ένας άνδρας, καθώς μετέφερε παράνομα στη χώρα τρεις μη νόμιμους μετανάστες.

Την Πέμπτη (22/06) συνελήφθησαν τρία άτομα για διακίνηση ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς του τμήματος Ασφάλειας Καβάλας.

Την Τετάρτη (21/06) συνελήφθη στην Καβάλα, ένας άνδρας που εκκρεμούσε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης για ληστεία και σωματικές βλάβες.

Την Τρίτη (20/06), συνελήφθη στην Εγνατία οδό Ξάνθης - Καβάλας, ένας άνδρας που με το αυτοκίνητο του μετέφερε παράνομα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Συνελήφθη το Σάββατο (17/06), σε Επαρχιακή οδό της Καβάλας, ένας άνδρας, διότι μετέφερε δύο μη νόμιμους μετανάστες.

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης (15/06), δύο διακινητές στην Εγνατία οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης, που μετέφεραν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Συνελήφθη το Σάββατο (27/05) σε οικισμό της Καβάλας, ένας αλλοδαπός, που οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα η οποία δεν έφερε πινακίδα κυκλοφορίας. Δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ακινητοποίησε τη μοτοσυκλέτα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει. 

Την Κυριακή (28/05) συνελήφθη σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του τμήματος διαχείρισης μετανάστευσης Καβάλας, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Η Αστυνομική διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με ανακοίνωση της ενημερώνει πως συνελήφθησαν 14 άτομα για διακίνηση ναρκωτικών από τις 10 έως τις 16 Μαΐου.

Η Αστυνομική διεύθυνση Καβάλας σε ανακοίνωση της αναφέρει πως συνελήφθη ο ένας από τους δύο δράστες που “άνοιξαν” σπίτι στην Καβάλα και έκλεψαν ένα ρολόι χειρός.

Η αστυνομική διεύθυνση Καβάλας σε ανακοίνωση της αναφέρει πως την Τρίτη (04/04), έγιναν συλλήψεις διαρρηκτών αλλά και ενός πολίτη που είχε στην κατοχή του αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα που έφερε αμπούλα αερίου και 90 μεταλλικά σφαιρίδια.

Ο δράστης που είχε κλέψει μία μοτοσυκλέτα στις 4 Φεβρουαρίου και ένα φορτηγό στις 23 Μαρτίου στην Καβάλα, συνελήφθη και τα οχήματα αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Σελίδες