Άρης Βέρρος

Να τηρηθεί η νομιμότητα και όλα τα θέματα να έρχονται προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο και να μην λαμβάνονται οι αποφάσεις στις επιτροπές σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ζητά η παράταξη Συμπαράταξη Πολιτών.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Συμπαράταξη Πολιτών, ζητώντας από τον Δήμαρχο Καβάλας να εναρμονιστεί με την απόφαση του ΣτΕ, που έκρινε αντισυνταγματικές τις αποφάσεις της κυβέρνησης για τον τρόπο λειτουργίας των επιτροπών στους Δήμους.

Συντονιστής της δημοτικής παράταξης συμπαράταξη πολιτών αναλαμβάνει συντονιστής ο πρώην βουλευτής και γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μορφίδης

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών» Άρης Βέρρος.

«Να αποσυρθεί η αναχρονιστικ

Στο στόχαστρο φαίνεται πως μπαίνουν οι εργαζόμενες του Νομικού Προσώπου «Κοινωνικής Αλληλεγγύης» του Δήμου Καβάλας το οποίο συνεδριάζει και αυτό που προκύπτει είνα

Για "ολιγωρία και αδιαφορία" τόσο από την κεντρική διοίκηση όσο από την διοίκηση του Δήμου Καβάλας, σχετικά με την αξιοποίηση του παλιού

Τη διαφωνία τους με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας για καταδίκη των δηλώσεων Βασιλικού εκφράζουν με ανακοίνωσή τους οι δημοτικοί σύμβουλοι της Συμπαράταξης Πολιτών. 

 

Αποχή αποφάσισε και η παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας (18/1). 

 

Το λιανεμπόριο είναι ήδη στην «εντατική» και οι «αναπνευστήρες» τελειώνουν. Από την πρώτη στιγμή της υγειονομικής κρίσης είχαμε τονίσει πως πρέπει να στηριχθεί ο εμπορικός κόσμος με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και στοχευμένα μέτρα που θα απαντούν στις πραγματικές του ανάγκες.

 

"Επτά χρόνια μετά από τη στυγνή δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τη νύχτα που το νεοναζιστικό τάγμα εφόδου της Νίκαιας λάμβανε μήνυμα να μεταβεί στο Κερατσίνι όπου βρισκόταν ο Παύλος μαζί με την παρέα του

Περισσότερες από 22.000€ θα δοθούν από τον Δήμο Καβάλας για αγορά κουρτινών στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και στο γραφείο δημάρχου

Ο επικεφαλής της Συμπαράταξης Πολιτών, Άρης Βέρρος αποχώρησε από τη συνάντηση των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 4/9/2019, στο δημαρχείο Καβάλας και είχε θέμα την επικείμενη φιλοξενία νέων προσφύγων στις δομές του πρώην στρατοπέδου Ασημακοπούλου, λόγω της συμμετοχής του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της  Χρυσής Αυγής.

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, συναντήθηκαν σήμερα στο δημαρχιακό μέγαρο οι επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου να εξετάσουν όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με τη φημολογούμενη εγκατάσταση νέων προσφύγων στο στρατόπεδο «Ασημακοπούλου». 

 

Ο Άρης Βέρρος και τα μέλη της Συμπαράταξης Πολιτών θέλουμε ευχαριστήσουμε τους δημότες του Δήμου Καβάλας που στήριξαν με την ψήφο τους την προσπάθεια μας. Για εμάς η τοπική αυτοδιοίκηση δεν σταματά στις εκλογές. 

 

Η δήμαρχος Καβάλας διολισθαίνει για ακόμα μία φορά προς την ακροδεξιά. Σήμερα το πρωί, στο ρ/σ στο Κόκκινο Καβάλας δήλωσε ότι νιώθει τυχερή (!!!) που υποψήφιος χρυσαυγίτης είναι ο Δημήτρης Βογιατζής!

Πέντε κεντρικές ομιλίες υποψηφίων αιρετών περιλαμβάνει το τελευταίο 48ωρο της προεκλογικής περιόδου για την πόλη της Καβάλας. Πρόκειται για 4 υποψηφίους δημάρχους και 1 υποψήφιο περιφερειάρχη. 

100 χρόνια από την γενοκτονία των Ποντίων. Χιλιάδες Ελλήνων έχασαν τη ζωή τους, άλλοι τόσοι εκτοπίστηκαν. Σφαγές, βιασμοί, καταστροφή περιουσιών. Έφτασαν στην Ελλάδα όπου πολλοί από αυτούς ζούσαν σε άθλιες συνθήκες

Το βράδυ της Κυριακής 5 Μαϊου, ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Άρης Βέρρος κατέθεσε, παρουσία του νομικού συμβούλου της ομάδας, Μελέτη Κολλινιάτη, των δύο εν ενεργεία δημοτικών συμβούλων, Νίκο Μουρτασάγα και Σωτήρη Σωτηριάδη

Εργατική Πρωτομαγιά, μια ξεχωριστή μέρα , που ο κόσμος της εργασίας στέλνει το δικό του μήνυμα ενότητας και αγώνα ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές , που οδηγούν σε εργασιακή επισφάλεια , φτώχεια , εκμετάλλευση , ανεργία και ενάντια στις ακροδεξιές σειρήνες της ξενοφοβίας , της μισαλλοδοξίας και του ρατσισμού.

Το πρόγραμμά του για το Δήμο Καβάλας παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Άρης Βέρρος, επικεφαλής του συνδυασμού «Συμπαράταξης Πολιτών». Η παρουσίαση έγινε κατά τη διάρ

Δεκατρείς νέους υποψήφιους με το συνδυασμό «Συμπαράταξη Πολιτών» παρουσίασε ο επικεφαλής του και υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Άρης Βέρρος. Πρόκειται για τους εξής: 

 

Να σημειωθεί ότι  το κονδύλι των 50.000 ευρώ για την κατασκευή του Κέντρου Περίθαλψης, εντάχθηκε μόλις μία φορά στους προϋπολογισμούς και τα τεχνικά προγράμματα των προηγούμενων ετών (το 2016) δείγμα της απροθυμίας της διοίκησης να λύσει το ζήτημα. 

Σε εξέλιξη ήταν μέσα στην εβδομάδα που πέρασε μια μεγάλη δημοσκόπηση που παρήγγειλε η ΝΔ για το Δήμο Καβάλας, η οποία όμως πέρα από τα προεκλογικά δεδομένα των δημοτικών εκλογών

Η Συμπαράταξη Πολιτών εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της στον επίτιμο δημότη Καβάλας, Ιδρυτικό μέλος του Ι.Κ.Κ.Ι.Κ. και Πρόεδρο του Ιδρύματος Anadolu Kultur, Οσμάν Καβάλα ο οποίος κρατείται σε τουρκικές φυλακές.

Την ευκαιρία να συζητήσει και να ενημερωθεί για θέματα που αφορούν στη συνεργασία του Δασαρχείου Καβάλας και του Δήμου Καβάλας είχε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της Συμπαράταξης Πολιτών, Άρης Βέρρος. 

Τη συγκρότηση φορέα διαχείρισης ο οποίος θα ασχοληθεί με την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου αστικού σχεδιασμού παρέμβασης, προτείνει ενόψει των δημοτικών εκλογών, ο

Την ευκαιρία να συζητήσει για τα προβλήματα που απασχολούν τις διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Καβάλας είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Άρης Βέρρος συνοδευόμενος από μέλη της Συμπαράταξης Πολιτών. 

 

Σελίδες