αποτελέσματα δημοτικών εκλογών

Τα οριστικά αποτελέσματα των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών της 8ης και 15ης Οκτωβρίου 2023 από το Πρωτοδικείο Καβάλας

Δήλωση του Μάκη Παπαδόπουλου για το αποτέλεσμα του β’ γύρου των Δημοτικών Εκλογών.

Επανεκλέχθηκε τη δεύτερη Κυριακή (15/10) ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, επικεφαλής της παράταξης «Σύγχρονος Δήμος» με ποσοστό 56%.

Ενωτικός ο Μάκης Παπαδόπουλος μετά την ομιλία του στο εκλογικό του κέντρο περπάτησε προς το εκλογικό κέντρο του Θόδωρου Μουριάδη, προκειμένου να τον συγχαρεί.

Η «μάχη» μεταξύ των Θεόδωρου Μουριάδη και Μάκη Παπαδόπουλου φτάνει στο τέλος με το αποτέλεσμα να ευνοεί τον κ. Μουριάδη.

Ανοιχτή επιστολή Μίμη Χριστοφιλογιάννη για τον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Καβάλας

Το τι έφταιξε και δεν πήγε καλά ο συνδυασμός της εξήγησε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 η Αναστασία Ιωσηφίδου.

"Να προσέλθουν όλοι στις κάλπες και να επιλέξουν αυτόν που κατά την κρίση τους θα διαχειριστεί καλύτερα τη μεγάλη ευθύνη διοίκησης του Δήμου Καβάλας, ή τουλάχιστον θα κάνει το μικρότερο κακό"

Η κατανομή των εδρών στο νέο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας θα οριστικοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής, με το νέο εκλογικό αποτέλεσμα.

"Είμαστε η ομάδα που αντιστέκεται στις πολιτικές που ασκούνται" είπε κληθείς να σχολιάσει το αποτέλεσμα των εκλογών ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Καβάλας Χρήστος Ποτόλιας. 

Ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα των εκλογών  δήλωσε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Ιγνατιάδης.

"Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν το περιμέναμε" δήλωσε στον KavalaNews 102, και στον Τάσο Αποστολίδη, κληθείς να σχολιάσει τον απόηχο των εκλογών της πρώτης Κυριακής ο Γιάννης Εριφυλλίδης.

Τρίτος με 1,78% ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νέστου, Διαμαντόπουλος Μιχαήλ.

Δήμαρχο εκλέγει από την πρώτη Κυριακή και ο Δήμος Παγγαίου, τον Φίλιππο Αναστασιάδη με 79,38% για την επόμενη πενταετία.