ανάσυρση πτώματος

Πτώμα άνδρα ανασύρθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου από δύσβατο σημείο στη δασική περιοχή Στενωπού του Δήμου Νέστου Καβάλας.

Το πτώμα ενός άνδρα αγνώστων στοιχείων ανέσυρε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 8 Μαϊου σε θαλάσσια περιοχή 3 ναυτικά μίλια από τον Πρίνο της Θάσου αλιευτικό σκάφος.

Νεκρός ανασύρθηκε από το λιμάνι της Νέας Ηρακλείτσας σήμερα το μεσημέρι (Κυριακή 1 Οκτωβρίου) ο 77χρονος άνδρας ο οποίος αναζητούνταν από την περασμένη Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου. Το πτώμα του άνδρα εντοπίστηκε από περαστικούς κάτω από βάρκες στο λιμάνι της περιοχής, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.

Από ένα τυχαίο γεγονός αναγνωρίστηκε μετά από 4 ημέρες το πτώμα της γυναίκας που ανασύρθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου, από το κεντρικό λιμάνι της Καβάλας. Ένας εργαζόμενος του λιμενικού Σώματος της Καβάλας, έτυχε να δει επάνω στο γραφείο συναδέλφου του στο Λιμεναρχείο, τη φωτογραφία του πτώματος και να θυμηθεί πως επρόκειτο για τη Μαρία που εργαζόταν στο snack bar apetito στην Καβάλα