Αναστάσιος Καρασαββόγλου

Στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Καρασαββόγλου το πρωί της Τετάρτης (17/05).

Την αποχώρησή του από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική περιφέρεια Καβάλας έκανε γνωστή ο Γιώργος Καρατσιουμπάνης.

Τα προβλήματα που ανακύπτουν από τη δια ζώσης λειτουργία των πανεπιστημιακών τμημάτων αφού από την πλευρά του Υπουργείου δεν έχουν επιλυθεί βασικά ζητήματα επισημάνθηκαν στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Οκτωβρίου ο Σύλλογος Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας στην Καβάλα. 

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν δημοσιεύματα και δηλώσεις σχετικά με το έργο της καθαριότητας και της σίτισης στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, αναφέρει σε δήλωσή του προς τα Μέσα Ενημέρωσης ο πρώην διευθυντής του Νοσοκομείου Καβάλας Τάσος Καρασαββόγλου.

Λίγο πριν παραδώσει τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας ο επί σχεδόν τρεισήμισι χρόνια διοικητής με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Καρασαββόγλου προχώρησε στον απολογισμό του έργου που κληρονομεί ο νέος διοικητής στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου.

Η Διοίκηση του ΓΝΚ τοποθετείται στην τελευταία ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του ΓΝΚ ως εξής:  Τα ουσιαστικά ζητήματα που θίγονται είναι η έλλειψη τραυματιοφορέων και χειριστών στα ακτινοδιαγνωστικά εργαστήρια.

Στο ζήτημα της εφαρμογής του μνημονιακού νόμου του 2012  στο νοσοκομείο της Καβάλας που περιλαμβάνει περιορισμούς και συμπτύξεις κλινικών αναφέρθηκε μετά από σχετική ερώτηση ο διοικητής Τάσος Καρασαββόγλου στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Μαρτίου. 

Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες θέτει στην διάθεση των πολιτών η διοίκηση του Νοσοκομείου Καβάλας με τη βοήθεια του τμήματος πληροφορικής με στόχο την άμεση, ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Δύο σημαντικές μονάδες πρόκειται να αποκτήσει με πόρους του ΕΣΠΑ το Νοσοκομείο Καβάλας.

Το σύστημα εξασφαλίζει υψηλές προδιαγραφές στη διενέργεια και των πλέον λεπτών επεμβάσεων της σύγχρονης Νευροχειρουργικής Χειρουργικής, με τεράστια οφέλη για τους ασθενείς, και η απόκτησή του καθιστά το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας το πρώτο δημόσιο νοσοκομείο της χώρας με τη συγκεκριμένη τεχνολογία αιχμής.

Όπως αναφέρει ο κ. Καρασαββόγλου στην ανακοίνωσή του «Η αλληλουχία των γεγονότων, των εξελίξεων αλλά τα απόνερά της, μας οδηγούν στο να υποθέσουμε ότι ενδεχομένως υπάρχει πολιτικό υπογάστριο στην υπόθεση αυτή

Η 4η Υγειονομική Περιφέρεια σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Από το παλαιό στο νέο σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας».

Ανάστατοι είναι οι ασθενείς και οι συγγενείς τους από την έλλειψη ογκολογικών φαρμάκων που έχει παρατηρηθεί την τελευταία εβδομάδα στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Για ελλείψεις που οφείλονται σε υπέρβαση της δαπάνης των ογκολογικών φαρμάκων σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας έκανε λόγο ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας, Αναστάσιος Καρασαββόγλου

Κονδύλια ύψους σχεδόν 2 εκ. ευρώ θα δοθούν, σε πρώτη φάση, από περιφερειακό πρόγραμμα για την Υγεία στο Νοσοκομείο Καβάλας για την προμήθεια μηχανημάτων και θα ακολουθήσουν άλλα κονδύλια για ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου. 

Προχωρά η διαδικασία επιλογής των νέων διοικήσεων στα νοσοκομεία της χώρας. Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας για τα Νοσοκομεία της περιφέρειας ΑΜΘ επέλεξε τους κάτωθι διοικητές