αγώνες

Συμμετοχή του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καβάλας 1933 στο 32ο Κύπελλο Αγωνιστικής Αναρρίχησης « Αθ. Λευκαδίτη».

Στις 9, 10 και 11 Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε το 1ο προκριματικό πρωτάθλημα ΕΤΑΒΕ και το 1ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα εγχρώμων ζωνών στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Τρίτη Πανελληνιονίκης η Παλτόγλου Βασιλική Βαρβάρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων / κορασίδων.

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 στις Φέρες θα διεξαχθούν τα Ομαδικά Πρωταθλήματα Ράπιντ ΑΜΘ (Γενική Κατηγορία και Παίδων Κ 14).

Πρώτευσε η Aκαδημία Iππασίας Κατσίτη, η οποία εδρεύει στο Δάτο Καβάλας, με 36 συμμετοχές στους 7ους και 8ους Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας που πραγματοποιήθηκαν στον Ιππικό Όμιλο στο Κιλκίς.

Ανακοινώνεται ότι με την από 14-09-2023 Προκήρυξη Αγώνα του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Καβάλας Δήμου Παγγαίου (Ι.Ο.Κ.Δ.Π), θα διεξαχθεί ο αγώνας «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 2023»

Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, ολοκληρώθηκε το 12ο Πανθασιακο Σχολικό Ατομικό Πρωτάθλημα σκάκι στον Πρίνο Θάσου, με 30 συμμέτοχες και 4 ομίλους,

Σκακιστικό αγώνα επίδειξης (σιμουλτανέ) με την Σταυρούλα Τσολακίδου διοργανώνει ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας:

Πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023, οι 64οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού ΓΕΛ - ΕΠΑΛ Ελλάδας – Κύπρου στην Ελευθερούπολη.

Πραγματοποιούνται σήμερα, 4 Μαΐου 2023, οι Πανελλήνιοι Σχολική Αγώνες Κλασικού Αθλητισμού ΓΕΛ – ΕΠΑΛ Ελλάδας – Κύπρου, στην Ελευθερούπολη.

Μαθητικοί σκακιστικοί αγώνες Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της Π.E. Καβάλας, θα διεξαχθούν 18 και 19 Μαρτίου 2023.

Την πραγματοποίηση αγώνων με κάλυψη αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή ανακοινώνει ο Δήμος Παγγαίου.

Την αναβολή τεσσάρων αυριανών αγώνων στην πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας

Η διοργάνωση των αγώνων αποφάσισε την αναβολή των αγώνων για τον Οκτώβριο του 2023 αντί για τον Δεκέμβριο του 2022.

1.«Φιλικοί αγώνες» στα πλαίσια της προετοιμασίας των αγωνιστικών τμημάτων (Μίνι Παίδων και Εφήβων)  για την συμμετοχή τους στις 20 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος.  
 

Λόγω της διεξαγωγής των Βαλκανικών Αγώνων Κολύμβησης Εφήβων-Νεανίδων, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Καβάλας θα παραμείνει κλειστό για τους συνδημότες, τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Στο Top Tirana Open 2018 συμμετείχε ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας με τρεις αθλητές του, οι οποίοι ξεχώρισαν για το αγωνιστικό πνεύμα που έδειξαν, τις καλές τους επιδόσεις και το ήθος που τους διέκρινε κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Αγώνες κολύμβησης αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών θα διεξαχθούν στην Καβάλα στις 26 και 27 Ιουνίου υπό τον τίτλο «Καβάλα 2015»…