Άγιος Γεώργιος

Τη Δευτέρα (19/12) στο παρκάκι της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου, έγινε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ομάδας έκφρασης Ελληνικού Πολιτισμού "Ιχνηλάτες".

Ο Δήμος Καβάλας ενημέρωσε πως βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής νέων παιδικών χαρών στους οικισμούς Σταυρού Αμυγδαλεώνα και Νέου Ζυγού αλλά και στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου στην Καβάλα.

Το Σάββατο (22/04) έγινε η λιτανεία της εικόνας τους Αγίου Γεωργίου στα Καλύβια Θάσου.

Στην θεία λειτουργία που τελέστηκε τη Δευτέρα του Πάσχα 25 Απριλίου 2022, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Αμυγδαλεώνα, παρέστη ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος παραβρέθηκε σήμερα στην τελετή εορτασμού του Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Ελληνικού Στρατού, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Πεζικού στη Χαλκίδα.

Από την XX Τεθωρακισμένη Μεραρχία ανακοινώνεται ότι, τη Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 και ώρα 10:45στο Στρατόπεδο «ΛΟΧΑΓΟΥ (ΠΖ) ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ», στην Καβάλα, θα πραγματοποιηθεί εορτασμός για τη μνήμη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς.

Το καθιερωμένο καλοκαιρινό αντάμωμα με τον τίτλο «ΑΡΩΘΥΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ» διοργανώνει και φέτος ο πολιτιστικός σύλλογος Μαυροκορδάτου Δράμας «Άγιος Γεώργιος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Ιουλίου στις 21:30 στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Μαυροκορδάτου