Ροή Ειδήσεων

Ο δράστης που παρέμενε παράνομα στη χώρα, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και προσέκρουσε με το ανωτέρω αυτοκίνητο σε υπηρεσιακό όχημα προκαλώντας φθορές.

Στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου θα επισκεφτούν την Καβάλα την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Αριστεράς.

Για την απόφαση του Δήμου Καβάλας στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τη ΣΤΕΓΗ μιλάει ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Καβάλας, Χρήστος Ποτόλιας. 

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας σε οικισμό της Καβάλας

Σε δύο διακομιδές από το λιμάνι της Θάσου στο λιμάνι της Κεραμωτής προχώρησε το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ «ΘΑΣΟΣ Ι».

Παραδοσιακοί χοροί και Dance Gala στην πλατεία Ελευθερίας

Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών της Υπηρεσίας Ύδρευσης θα διακοπεί η παροχή νερού την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Ο Κεραυνός Ελευθερών ανακοίνωσε πως ο Βασίλης Νικολαϊδης θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας.

Προεκλογική φιέστα χαρακτηρίζει το τοπικό ΠΑΣΟΚ την  επίσκεψη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών της Ν.Δ. Χρήστου Σταϊκούρας την Παρασκευή 10/05/2024 στην Καβάλα.

Τη Νέα Καρβάλη διάλεξε να αποτυπώσει από ψηλά αυτή τη φορά ο βιντεογράφος Simon Krantz. Στο βίντεο φαίνονται τα βουνά και η ακτογραμμή της περιοχής, το αστικό τοπίο αλλά και το Ακόντισμα.

Το 2ο εαρινό τουρνουά βόλεϊ κοριτσιών, διοργάνωσε ο Ανδροσθένης Θάσου από τις 7 έως τις 10 Μαΐου, με συμμετοχές πολλών ομάδων, όπως του Άρη Θεσσαλονίκης, του ΠΑΟΚ, του Προμηθέα Πυλαίας, των Αμαζόνων Μαΐστρου Αλεξανδρούπολης, του ΓΣ Ελευθερούπολης και του ΠΑΣ Ικάρου Έδεσσας.

Στη δεύτερη θέση των οικονομικότερων προορισμών στην Ευρώπη κατατάσσει το νησί της Θάσου ο Οργανισμός Παρακολούθησης των καταναλωτών «Which».

Η απόφαση ενεργοποιείται όταν ο χάρτης πρόβλεψης είναι στην κατηγορία κινδύνου: 4 ή σε κατάσταση συναγερμού κατηγορία κινδύνου: 5. 

Τρία άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές στην Καβάλα το χρονικό διάστημα από 3 έως και 10-5-2024.

Την απεικόνιση της αρχαίας πόλης των Φιλίππων παρουσίασε πριν από μερικές ημέρες η ιστοσελίδα The Archaeologist σε μια δημιουργία του Balage Balogh, καλλιτέχνη που ειδικεύεται στις απεικονίσεις αρχαίων μνημείων.

Με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης το Δημοτικό Σχολείο Φιλίππων κατασκεύασε το δικό του ποπ τραγούδι!!

Ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σταϊκούρας, κατά την επίσκεψη του στην Καβάλα την Παρασκευή (10/05), ανέφερε πως έχουν δρομολογηθεί 8 σημαντικά έργα για τον Νομό Καβάλας.

Η Θασιακή Ένωση Καβάλας, κάνει κάλεσμα για την παρουσίαση του ανασκαφικού έργου του Στρατή Παπαδόπουλου, Δρος Αρχαιολογίας και Επίτιμου Διευθυντή Αρχαιοτήτων, με θέμα: «Η Πίστυρος του Αιγαίου. Μια αποικία με θέα στη μητρόπολη».

γράφει η

Δώρα Αυγέρη* 

Μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, έγινε γνωστό πως θα γίνει μείωση ή απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη, για το 2024, σε οικονομικά ή κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του Δήμου Καβάλας.

Ο διευθυντής της νοσηλευτικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου της Καβάλας, Γεώργιος Τσιγάρας, στέλνει το δικό του μήνυμα για την παγκόσμια ημέρα νοσηλευτών (12 Μαΐου), τονίζοντας τα προβλήματα που δημιουργούνται στα νοσοκομεία λόγω έλλειψης προσωπικού.

Σελίδες