Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Κατσιμίγας, καλωσορίζει 6 νέα πρόσωπα στον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία. Πρόκειται συγκεκριμένα για τους: 

Για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας:

  • Νίκος Δαρλαγιάννης– Νοσηλευτής στην Καρδιολογική Κλινικήτου Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, κάτοχος πτυχίου Νοσηλευτικής του Α.Τ.Ε.Ι. Λάρισας και της Παθολογικής Νοσηλευτικής Ειδικότητας(Π.Γ.Ν.Αθηνών «Ευαγγελισμός»), καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακούτίτλου της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, με γνωστικό αντικείμενο Θρόμβωση –Αιμορραγία και Ιατρική των μεταγγίσεων. 
  • Νίκος Καλογερόπουλος– Βιοχημικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Kent στο Canterbury, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Βιοχημεία, στο Πανεπιστήμιο του Brunel στην Αγγλία. Από το 2004 εργάζεται στο μικροβιολογικό εργαστήριο της Β. Μιχαηλίδου-Καλογεροπούλου στην Καβάλα.

Για την Περιφερειακή Ενότητα Θάσου:

  • Παναγιώτης Μαντέχος– Δάσκαλος, απόφοιτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Αλεξανδρούπολης. Συνδικαλιστής στον εργασιακό του χώρο, με πολλές συμμετοχές σε συλλόγους και σε δράσεις πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων της Θάσου. 

 

Για την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου:

  • Χρήστος Γιαραμάνης– Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Σαμοθράκης. Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Σαμοθράκης και πρώην Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, του Ορειβατικού Συλλόγου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαμοθράκης. 
  • Μαρία Καμπαρμούση - Τέλιου– Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Αλεξανδρούπολη, απόφοιτη της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ., προπονήτρια κολύμβησης. Εκλέχτηκε για τρείς τετραετίες Δημοτική Σύμβουλος Φερών, ενώ διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Φερών.Ίδρυσε και ανέλαβε ως Πρόεδρος τη διοίκηση του Δημοτικού Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης  (Δ.Ο.Ν.Α.) Φερών. 

Για την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης:

  • Κοσμάς Παπαχρήστου– Ιατρός – Πνευμονολόγος, απόφοιτος της Ιατρικής και Χειρουργικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Τορίνο της Ιταλίας. Έχει διατελέσει πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Ελληνικών Συλλόγων στην Ιταλία. Εργάστηκε ως Ιατρός Πνευμονολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Θώρακος «ΣΩΤΗΡΙΑ» στην Αθήνα. Το 2002 ήρθε στην Κομοτηνή, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα ως Ιατρός – Πνευμονολόγος στον ιδιωτικό τομέα. Τα τελευταία 4 χρόνια διετέλεσε Ειδικός Σύμβουλος στη Γ.Γ Απόδημου Ελληνισμού.