Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον υποδέχτηκαν και παρακολούθησαν την επιτυχημένη εκδήλωση του Δικτύου Κοιν.Σ.Επ. ΑΜΘ τοπικοί φορείς της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.) καθώς και εκπρόσωποι και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το Σάββατο 30/03/2019 στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας.

 

Στην εκδήλωση οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Δικτύου και τα οφέλη της συνεργασίας από τον κ. Κουτσούμπα Αντώνη, Πρόεδρο του Δικτύου Κοιν.Σ.Επ. ΑΜΘ και της Κοιν.Σ.Επ. «ΕΠΑΡΚΕΙΑ» (Ξάνθη), για το πλαίσιο ανάπτυξης της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας και τα οφέλη της για την τοπική ανάπτυξη από την κα. Καραβαγγέλη Γεωργία, Αν. Αντιπρόεδρο του Δικτύου και μέλος της Κοιν.Σ.Επ. «Θράκης Κίνητρο» (Κομοτηνή), για τις δράσεις του ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας καθώς και για το νομικό πλαίσιο των φορέων Κ.ΑΛ.Ο. από τον Αντώνη Κώστα, Μέλος του ΔΣ του Δικτύου και Διευθυντή Προγραμμάτων του ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας.

 

Το Δίκτυο θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα την κα. Έλενα Γκώγκου, Γραμματέα του Δικτύου Κοιν.Σ.Επ. ΑΜΘ και Πρόεδρο της Κοιν.Σ.Επ. «Ανθρώπου Φύσης» (Δράμα) για την πρωτοβουλία διοργάνωσης της συγκεκριμένης εκδήλωσης στη Δράμα καθώς και τους κάτωθι εκπροσώπους των φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.) και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και έδωσαν προστιθέμενη αξία στη συζήτηση που ακολούθησε.

 

Ειδικότερα, στην εκδήλωση πέραν του ευρύ κοινού, συμμετείχαν εκπρόσωποι των Κοιν.Σ.Επ. «ERGO CULTURE» (Καβάλα), «Ηλιοδώρα» και «Συνεργείο» από Δράμα, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ, κ. Σμάραγδος Κρεμύδας και ο Πρόεδρος τους Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Ν. Δράμας, κ. Κώστας Αποστολίδης.

 

Τέλος, την εκδήλωση συμμετείχε ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος και ο πρ. Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Δράμας, κ. Αριστείδης Μωυσιάδης καθώς και ο Επικεφαλής της παράταξης Αυτοδιοίκηση Πολιτών Δ. Δράμας, κ. Στέργιος Ηλιόπουλος.

 

Η επόμενη εκδήλωση του Δικτύου Κοιν.Σ.Επ. αναμένεται να διοργανωθεί τον Μάιο στην Αλεξανδρούπολη.

 

(δελτίο τύπου)