Το Επιμελητήριο Καβάλας, ενημερώνει ότι ο οργανισμός Enterprise Greece σε συνέχεια της δράσης του για την ενίσχυση της παρουσίας ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου των δομικών υλικών στις αγορές της Σερβίας και Ρωσίας προγραμματίζει από τις  16/05 έως τις 30/05/2019 επιχειρηματική αποστολή στο Βελιγράδι και τη Μόσχα.

 

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Βελιγράδι και τη Μόσχα, σε συνεργασία με τα γραφεία Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων Βελιγραδίου & Μόσχας,οι προϊστάμενοι των οποίων, πρότειναν τη διοργάνωση της εν λόγω επιχειρηματικής αποστολής κρίνοντας ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον κλάδο των Δομικών Υλικών, στις χώρες που υπηρετούν. 

 

 

Σημειώνεται ότι όποιος επιθυμεί, μπορεί να λάβει μέρος στις επιχειρηματικές συναντήσεις μιας εκ των δύο χωρών, ενώ η οριστικοποίηση της συμμετοχής και η καταβολή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί εφόσον έχουν εξασφαλιστεί τουλάχιστον πέντε συναντήσεις ανά χώρα.

 

Αιτήσεις συμμετοχής μέχρι  23 Φεβρουαρίου 2019. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Καβάλας στο τηλέφωνο 2510 222212 και στο [email protected]