Το Επιμελητήριο Καβάλας, ενημερώνει ότι στις 2-4 Μαρτίου 2019, διοργανώνεται η 28η “Detrop”, Διεθνής Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Συσκευασίας, η Μοναδική πιστοποιημένη Διεθνής Έκθεση, κατά τα πρότυπα της Παγκόσμιας Ένωσης Εκθέσεων (UFI), παράλληλα με την 7η “OENOS” Διεθνής Έκθεση Οίνου, από τη ΔΕΘ HELEXPO, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

 

 

Μια δυναμική βιομηχανία, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική οικονομία και με έντονα χαρακτηριστικά εξωστρέφειας, θα βρεθεί στο επίκεντρο με εφαλτήριο τις δύο εκθέσεις. Προϊόντα από όλη την Ελλάδα, τοπικές παραγωγές, είδη με υψηλή προστιθέμενη αξία, εδέσματα που συνδέονται με ήθη, έθιμα και τον πολιτισμό της κάθε περιοχής, καινοτόμα τρόφιμα, υψηλών αξιώσεων, κρασιά και αποστάγματα θα δώσουν το «παρών» στη διοργάνωση του 2019.

 

 

 

Οι εκθέσεις απευθύνονται σε εμπόρους λιανικής και χονδρικής, αντιπροσώπους σουπερμάρκετ, ξενοδοχείων, εστιατορίων, brokers, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, καταστήματα ντελικατέσεν και οργανικών προϊόντων, αρτοζαχαροπλαστεία, καφετέριες, Chefs, F&B Managers, sommelier, κάβες κλπ., τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

 

 

 

Για τη διοργάνωση του 2019 οι εκθέτες αναμένεται να ξεπεράσουν τους 500 καλύπτοντας πάνω από 25.000τ.μ. σε εννέα εκθεσιακά κτήρια. Οι προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες θα ξεπεράσουν τους 300 και θα προέρχονται από Αίγυπτο, Αμερική, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ινδία, Ισπανία, Ιταλία, Καναδά, Ντουμπάι, Ολλανδία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία και Σουηδία και φυσικά από όλες τις Βαλκανικές χώρες, με τα προκαθορισμένα ραντεβού να ξεπερνάνε τα 5.500. Σεβόμενοι την προσπάθεια και του πιο μικρού παραγωγού, διευκρινίζουμε ότι, όλοι οι εκθέτες ανεξαρτήτως τετραγωνικών μέτρων έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα των ραντεβού. 

 

 

 

Πολλές και καινοτόμες θα είναι οι παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια των δυο εκθέσεων, οι οποίες θα καλύπτουν πολλά και επίκαιρα ζητήματα του κλάδου των τροφίμων-ποτών & οίνου, με κύριο γνώμονα την εξωστρέφεια.

 

 

 

Οι επιχειρηματίες, μέλη του Επιμελητηρίου που θέλουν να συμμετέχουν να δηλώσουν τον ενδιαφέρον τους μέχρι την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου συμπληρώνοντας το έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Καβάλας στο 2510 222212