Επιχειρηματικές συναντήσεις B2B κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Επίπλων και Διακόσμησης Samsun 2019 διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Σαμψούντας σε συνεργασία με την ένωση MOBID (Κατασκευαστές Επίπλων και Σύλλογος Επιχειρηματιών της Σαμψούντας). Η έκθεση θα διεξαχθεί από τις 12.03.2019 έως 17.03.2019 ενώ η εκδήλωση B2B θα πραγματοποιηθεί στις 13.03.2019. Επίσης στις 14.03.2019 θα διοργανωθούν επισκέψεις στους τοπικούς κατασκευαστές επίπλων. Η εκδήλωση υποστηρίζεται από την TÜYAP, η οποία είναι ο διοργανωτής της έκθεσης και του MOBID.

 

Οι συμμετέχοντες στην έκθεση είναι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της επίπλωσης και διακόσμησης. Αυτές οι εταιρείες θα είναι επίσης οι κύριοι συμμετέχοντες στην εκδήλωση B2B.

 

Η συμμετοχή στις επιχειρηματικές συναντήσεις είναι δωρεάν και όλοι οι πελάτες που δραστηριοποιούνται στους σχετικούς τομείς είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Τα τοπικά έξοδα μεταφοράς και τα έξοδα διαμονής καλύπτονται από το MOBID ενώ το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων θα πρέπει να καλυφθούν από τους συμμετέχοντες.

 

Για την έγκαιρη διοργάνωση των επιχειρηματικών συναντήσεων μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Καβάλας στο 2510 222212.