Το νησί της Θάσου έχει επιλεγεί για φέτος από τον ΕΟΤ ως ο τιμώμενος προορισμός στην διεθνή έκθεση Salon des vacances που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου. 

 

Η παρουσίαση του νησιού θα γίνει από τη Θάσια Μαρία Πολυμέρου την πρώτη ημέρα της έκθεσης με έξοδα της περιφέρειας ΑΜΘ και στη συνέχεια το Επιμελητήριο Καβάλας έχει οργανώσει ειδική εκδήλωση για την προβολή των τοπικών προϊόντων. 

 

Όπως αναφέρει στο KavalaNews.gr η κ. Πολυμέρου η Θάσος τιμάται φέτος από τον ΕΟΤ έπειτα από πρόταση του γραφείου του Οργανισμού που είναι αρμόδιο για το Βέλγιο και την Ολλανδία. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Φεβρουαρίου θα γίνει μια 20λεπτη παρουσίαση του νησιού σε δημοσιογράφους και προσκεκλημένους που σχετίζονται με τον τουρισμό του Βελγίου. Στο βίντεο που θα προβληθεί θα περιλαμβάνονται τα εξαιρετικά τοπία το νησιού, οι αρχαιότητες, η γαστρονομία, οι παραλίες κ.α. 

 

 

Πρόσκληση από το Επιμελητήριο Καβάλας 

 

Το Επιμελητήριο Καβάλας καλεί όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να αποστείλουν υλικό τουριστικής προβολής για την παραπάνω έκθεση να το παραδώσουν το αργότερο έως το μεσημέρι της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου 2019 στην έδρα του φορέα Ομονοίας 50, δεύτερος όροφος. Το υλικό να είναι κατά προτίμηση ηλεκτρονικής προβολής σε DVD ή κάρτα αποθήκευσης και λίγα έντυπα λόγω στενότητας χώρου. Το έντυπο υλικό θα πρέπει να είναι συσκευασμένο και να αναγράφεται εμφανώς ο αποστολέας, καθώς και η έκθεση προορισμού. 

 

 Κάτια Γιαννουκάκου