Περισσότερες από 300 θέσεις εργασίας είναι αυτή τη στιγμή ανοιχτές στις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της Θάσου, οι οποίες δέχονται αιτήσεις από ενδιαφερόμενους. Στην συντριπτική πλειοψηφία πρόκειται για εποχιακές θέσεις εργασίας. Οι παρεχόμενες θέσεις έχουν συνήθως διάρκεια από 4 έως και 7 μήνες, με ανταγωνιστικές παροχές αλλά και δυνατότητα σταθερότερης συνεργασίας. Ακολουθούν λεπτομέρειες ανά ξενοδοχείο: 

 

Makryammos Bungalows και Lucy Hotel: 100 θέσεις εργασίας σε διάφορες ειδικότητες 

 

Πρόσφατα, τα ξενοδοχεία Makryammos Bungalows της Θάσου και Lucy Hotel της Καβάλας, πραγματοποίησαν διήμερη εκδήλωση με τίτλο «Ημέρες Καριέρας» για να καλύψουν 100 θέσεις στα δύο ξενοδοχεία για την περίοδο του 2019. Τα ξενοδοχεία δέχονται αιτήσεις και βιογραφικά, σε σταθερή βάση. 

Οι προσφερόμενες θέσεις εργασίας περιλαμβάνουν όλους τους τομείς ενός ξενοδοχείου, από την υποδοχή, τα εστιατόρια, τις κουζίνες, τα μπαρ, έως τους κήπους, την συντήρηση και την καθαριότητα

Για κάθε ενδιαφερόμενο, η πρόταση των ξενοδοχείων περιλαμβάνει σταθερό μισθό, συνεχή εκπαίδευση και ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης

Για το ξενοδοχείο Makryammos Bungalows στην Θάσο προσφέρεται επίσης διαμονή & διατροφή.

 

Πληροφορίες στο τηλ. 2510 600060 και αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις [email protected] και [email protected]

 

* * * 

 

Όμιλος Κοθάλη / Xenios Gate: ανοιχτές θέσεις εργασίας σε 11 ειδικότητες 

 

Η εταιρία XENIOS GATE με τρεις ξενοδοχειακές μονάδες στη Θάσο («Alexandra Beach» στον Ποτό, «Alexandra Golden» στη Χρυσή Αμμουδιά και «A for Art» στον Λιμένα) αναζητά προσωπικό για τη σαιζόν 2019, για τις ακόλουθες ειδικότητες

 

1) Παιδαγωγός 

2) Αποθηκάριος 

3) Α' & Β' Σερβιτόροι 

4) Υπάλληλος Υποδοχής 

5) Βartender / Βarista 

6) Νυχτερινός Υπάλληλος Υποδοχής 

7) Spa Manager 

8) Sous Maitre 

9) Ζαχαροπλάστης 

10) Κρεοκόπτης 

11) Μάγειρας Κρύας Κουζίνας 

 

Η εταιρία παρέχει εργασία εποχικής απασχόλησης, ανταγωνιστικές απολαβές, συνεχή εκπαίδευση, ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, διατροφή & διαμονή, προοπτική εξέλιξης και μακροχρόνιας συνεργασίας.

 

Πληροφορίες για τις θέσεις δίνονται στο τηλ. 2593058000 και βιογραφικά σημειώματα αποστέλλονται στα email [email protected] και [email protected]

 

* * * 

 

Royal Paradise Beach Resort & Spa: ανοιχτές θέσεις εργασίας σε 16 ειδικότητες

 

Το Royal Paradise Beach Resort & Spa 5 αστέρων βρίσκεται στη Θάσο και ανήκει στον ίδιο Όμιλο με το ξενοδοχείο Εγνατία της Καβάλας. Αποτελείται από 77 δωμάτια–σουίτες, είναι κτισμένο σε έκταση 25 στρεμμάτων στον όρμο Ρωσογκρεμός στον Ποτό της Θάσου και ζητά να στελεχώσει διάφορες θέσεις, όπως περιγράφονται παρακάτω. 

 

Για όλες τις θέσεις, η εταιρία προσφέρει: ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, διαμονή και διατροφή, άριστο επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας, προοπτική μακροχρόνιας συνεργασίας. 

 

Η εταιρία ζητά άτομα στις εξής ειδικότητες

1) Ναυαγοσώστης 

2) Barman / Barwoman 

3) Αισθητικός / Spa Therapist 

4) Υπάλληλος Υποδοχής 

5) Καμαριέρα 

6) Αρτοποιός / Ζαχαροπλάστης 

7) Λινοθηκάριος 

8) Α' & Β' Μάγειρας Ζεστής Κουζίνας 

9) Νυχτερινός Υπάλληλος Υποδοχής 

10) Σερβιτόρος-α & Βοηθοί Σερβιτόρων

11) Guest Relations Officer 

12) Restaurant Manager / Maitre 

13) Reservations Manager

14) Executive Chef

15) Προϊσταμένη-ος Ορόφων

16) Υπεύθυνος Αποθήκης & Cost Controller

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ξενοδοχείο στο τηλ. 2593055000 και να στείλουν το βιογραφικό τους στο [email protected] ή στο [email protected]

 

* * * 

 

Icon Suites / Ποτός: ανοιχτές θέσεις εργασίας σε 4 ειδικότητες 

 

Η εταιρία ICON SUITES στη Θάσο παραλιακό συγκρότημα 14 σουιτών με πισίνα και μπαρ αναζητά για τη σεζόν 2019 άτομα για να στελεχώσουν τις εξής ειδικότητες

 

--Barman / Barista 

--Υπάλληλο Υποδοχής & Κρατήσεων / Receptionist 

--Σερβιτόρος/α για Εστιατόριο ή Beach Bar 

--Μάγειρες Α', Β' & Γ' για Κρύα & Ζεστή Κουζίνα 

 

Η εταιρία παρέχει: εργασία εποχικής απασχόλησης (5-6 μηνών), ανταγωνιστικές μισθολογικές απολαβές, ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, διαμονή και διατροφή, προοπτική εξέλιξης και μακροχρόνιας συνεργασίας. 

 

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: 2593052050 και αποστολή βιογραφικών στο [email protected]

 

* * * 

 

Maranton Hotel / Κοίνυρα: ανοιχτές θέσεις εργασίας σε 6 ειδικότητες 

 

Το ξενοδοχείο Maranton Beach Hotel 4 αστέρων στη Θάσο επιθυμεί να προσλάβει για τη θερινή σεζόν 2019 προσωπικό στις παρακάτω ειδικότητες

 

--Ηotel Μanager 

--Reservations Manager 

--Καμαριέρες 

--Πλύντης / Πλύντρια - Θάσος

--Bοηθός Λογιστή 

--Α' Μάγειρας 

 

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2593041294 και αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων στο [email protected]

 

* * * 

 

Alea Hotel & Suites / Σκάλα Πρίνου: ανοιχτές θέσεις εργασίας σε όλες τις ειδικότητες

 

Σε διαρκή αναζήτηση προσωπικού σε όλες τις ειδικότητες βρίσκεται για το 2019 και το τετράστερο 

Alea Hotel & Suites στη Σκάλα Πρίνου. Όπως αναφέρει το ξενοδοχείο «αναζητούμε διαρκώς ικανούς και δημιουργικούς ανθρώπους για να ενταχθούν στην ομάδα μας. Αν έχεις πάθος, δημιουργικότητα και ενέργεια, επικοινώνησε μαζί μας. Στείλε μας το βιογραφικό σου και θα χαρούμενα να σε ειδοποιήσουμε όταν παρουσιαστεί η αντίστοιχη θέση».

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2593058300 και στα email [email protected] και [email protected]

 

* * * 

 

Ilio Mare / Σκάλα Πρίνου: ανοιχτές θέσεις εργασίας 

 

Βιογραφικά και αιτήσεις για εργασία δέχεται και το πεντάστερο ξενοδοχείο Ilio Mare στη Σκάλα Πρίνου. Το ξενοδοχείο αναφέρει σχετικά: «Αυτό που οδηγεί το Ilio Mare Resort είναι οι ταλαντούχοι και καταρτισμένοι άνθρωποι. Εάν οι σπουδές σας σχετίζονται με την ξενοδοχειακή βιομηχανία, μιλάτε ξένες γλώσσες και αισθάνεστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε τους καλούς σας τρόπους και τον ενθουσιασμό σας για να εξυπηρετήσετε τις ανάγκες των πελατών μας, στείλτε μας το βιογραφικό σας και το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού θα επικοινωνήσει μαζί σας» 

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2593072083 και αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων στην διεύθυνση [email protected]

 

* * * 

 

Thassos Grand Resort / Άη Γιάννης: ανοιχτές θέσεις εργασίας σε 7 ειδικότητες

 

Στο Thassos Grand Resort είμαστε πολύ θετικοί, πάντα χαμογελαστοί και ενθουσιώδεις για όλα όσα κάνουμε για να επιτύχουμε τους στόχους μας μαζί ως ομάδα. Η καλοκαιρινή περίοδος (από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο) είναι η περίοδος που εργαζόμαστε σκληρά στο Thassos Grand Resort για να παρέχουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση 5 αστέρων σε όλους τους επισκέπτες μας.

Όλοι όσοι ψάχνουν για δουλειά και είναι πρόθυμοι να ακολουθήσουν μια καριέρα στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτοι να γίνουν μέρος της μεγάλης οικογένειάς μας, ώστε όλοι μαζί να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες του θέρετρου βοηθώντας τους να απολαύσουν το αξέχαστες και ευχάριστες διακοπές.

 

Αναζητούμε προσωπικό για το Thassos Grand Resort SEASON 2019 για όλους τους τομείς.

- Καμαριέρες

- Σερβιτόροι

- Cooks

- Κουζινα

- Μπάρμαν

- Γκρούμσ

- Ρεσεψιόν

 

Προηγούμενη εμπειρία στη βιομηχανία φιλοξενίας - εργασία σε ξενοδοχείο ή / και εστιατόριο είναι κάτι περισσότερο από ευπρόσδεκτη.

 

Το Thassos Grand Resort προσφέρει διαμονή και ημερήσια διατροφή καθώς και καλές αμοιβές.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις εργασίας στο τηλ. 6934 991090, K. Γιαλίδης, e-mail: [email protected] / [email protected] / [email protected].

 

 

* * * 

 

Θέσεις καμαριέρων και διευθυντών καμαριέρων σε εταιρία που συνεργάζεται με καταλύματα 

 

Η House-Keeping P.C., με εμπειρία στον κλάδο του outsourcing, ειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών housekeeping και αναζητά επαγγελματίες καμαριέρες για εργασία σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της Θάσου.

 

Απαραίτητα προσόντα: προϋπηρεσία τουλάχιστον 1 έτους, βασική γνώση της αγγλικής γλώσσας, επαγγελματική και προσεγμένη εμφάνιση, έμφαση στη λεπτομέρεια, ομαδικό πνεύμα. 

Η εταιρία προσφέρει: αμοιβή βάσει προσόντων, δωροεπιδόματα, ασφάλιση, διαμονή και 1 γεύμα την ημέρα, στολή εργασίας. 

 

Αναζητά επίσης επαγγελματίες housekeeping managers με διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες, πτυχίο τουριστικής / ξενοδοχειακής σχολής θα θεωρηθεί προσόν και με αρμοδιότητες, μεταξύ άλλων, την εκπαίδευση και το πρόγραμμα του προσωπικού, τη λειτουργία των πλυντηρίων και της λινοθήκης, την ενημέρωση του τμήματος συντήρησης και την αποκατάσταση βλαβών, τη γενική εποπτεία των ανατιθέμενων εργασιών, τον εφοδιασμό των απαραίτητων υλικών κ.α. 

 

Βιογραφικά μπορείτε να αποστείλετε κάνοντας είσοδο σε μια από τις παρακάτω διευθύνσεις: 

--Για καμαριέρες στο bit.ly/house-keepers-thassos

--Για διευθυντές καμαριέρων στο bit.ly/house-keeping-manager-thassos