Η πόλη της Καβάλας συμμετέχει σε μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές καμπάνιες σχετικά με το βιώσιμο τουρισμό και τη μείωση των απορριμμάτων στο πλαίσιο του έργου Urban Waste.

 

Κατεβάστε την εφαρμογή Waste App στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.urban-waste.eu/wasteapp/

 

 

Πως λειτουργεί η εφαρμογή

Μέσω της εφαρμογής “Waste App”, ο χρήστης ανεβάζει φωτογραφία του κάδου ανακύκλωσης στον οποίο πέταξε το υλικό συσκευασίας που χρησιμοποίησε στα κοινωνικά μέσα χρησιμοποιώντας το hashtag#UrbanWasteEU, σκανάρει το QR code του αυτοκόλλητου που είναι κολλημένο στον κάδο και συλλέγει πόντους με τους οποίους κερδίζει ανταμοιβές όπως εκπτώσεις, μικρά δώρα, εισιτήρια κτλ. 

 

 

 

Μετους πόντους που συγκεντρώνουν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην πόλη της Καβάλας, οι χρήστες θα μπορούν στη συνέχεια να αναζητήσουν την «ανταμοιβή» τους. Οι ανταμοιβές ενδεικτικά περιλαμβάνουν: 

 

- Έκπτωση για υπηρεσίες (δηλαδή 10% έκπτωση για δείπνο, πρωινό, ποτό, παντοπωλείο, έκπτωση 10% για ρούχα κ.λπ.) 

- Διαφημιστικό gadget (μαγνήτης της πόλης, καρτ-ποστάλ) 

- Προσαρμοσμένο οικολογικό gadget (φιάλη νερού, επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα για αγορές, κ.λπ.) 

- Έκπτωση / Δωρεάν εισιτήριο (δηλαδή, έκπτωση σε μουσεία, κινηματογράφους ή εισιτήρια μεταφοράς)  

 

Κάθε ανταμοιβή σχετίζεται με ένα ορισμένο αριθμό μονάδων (π.χ. 10 μονάδες για έκπτωση 10% σε εστιατόριο). Η φύση της ανταμοιβής και ο αριθμός των διαθέσιμων στοιχείων συμφωνούνται μεταξύ των ενδιαφερόμενων φορέων και της ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε..  

 

 

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στην πόλη της Καβάλας θα έχουν τη δυνατότητα να προωθηθούν στους επισκέπτες της πόλης μέσω της εφαρμογής (WasteApp) εφόσον η τοποθεσία και πληροφορίες τους θα παρουσιάζονται στην εφαρμογή!

 

 

Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν προβολή σε ευρωπαϊκό επίπεδο μέσω του ιστότοπου του έργου (http://www.urban-waste.eu/) και των λογαριασμών των κοινωνικών μέσων δικτύωσης του έργου τα οποία θα παράγουν συγκεκριμένα νέα και δελτία τύπου αναγνωρίζοντας τη συμμετοχή των ιδιωτικών επιχειρήσεων και των δημοσίων φορέων που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία. 

 

Να σημειωθεί ότι δεν οφείλεται από τις επιχειρήσεις και τους φορείς προς τη ΔΙΑΑΜΑΘ ΑΑΕ καμία χρηματική ή σε είδος αποζημίωση για την προβολή στο Waste App.

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς που επιθυμούν να διαθέσουν μικρά δώρα - ανταμοιβές και να προβληθούν μέσω της εφαρμογής μπορούν να κάνουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στο παρακάτω σύνδεσμο:

https://goo.gl/forms/h5sV6ZriVlR8Cxko1