Καμία αλλαγή στην όδευση του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ τόνισε εκ νέου ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών» Άρρης Βέρος κατά την αποχώρηση του από την σύσκεψη των φορέων με στελέχη του ΤΑΡ. Ο κ. Βέρρος τόνισε ότι σήμερα έπεσαν οι μάσκες καθώς η εταιρεία εμμένει στην απόφασή της να μην αλλάξει η όδευση και προσφέρει τα 6 εκατ. Ευρώ για τα έργα της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων. Ο κ. Βέρρος ξεκαθάρισε ότι είναι ακόμα σε ισχύ η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας που αναιρεί την χρηματοδότηση.

 

Λίγο αργότερα από την αίθουσα αποχώρησε και ο δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Κελαϊδάκης ο οποίος επανέλαβε για μια ακόμα φορά ότι σήμερα έπεσαν οι μάσκες καθώς η εταιρεία εμμένει στην απόφασή της να μην αλλάξει η όδευση και προσφέρει τα 6 εκατ. Ευρώ για τα έργα της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων.

 

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Καβάλας Θέμης Καλπακίδης και ο επικεφαλής της παράξης "Λαϊκής Συσπείρωσης" Χρήστος Ποτόλιας.

 

Δηλώσεις αρνήθηκε να παραχωρήσει ο επικεφαλης της παράταξης "Ο τόπος της ζωής μας" Μάκης Παπαδόπουλος.

 

Παράλληλα, δηλώσεις αρνήθηκαν να κάνουν τόσο η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα όσο και οι επρόσωποι του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ οι οποίοι θα εκδόσουν εντός της ημέρας δελτία τύπου.